Προσοχή στην Καλλιθέα - Πέφτουν κολόνες - Τσιμεντένια κολόνα γέρνει επικίνδυνα έξω απο σχολείο

Προσοχή στην Καλλιθέα - Πέφτουν κολόνες - Τσιμεντένια κολόνα γέρνει επικίνδυνα έξω απο σχολείο
29 Σεπ
2023

Μια παλιά τσιμεντένια κολώνα φωτισμού έχει γείρει επικίνδυνα στην συμβολή των οδών Δοϊράνης και Ματζαγριωτάκη. Σε μικρή απόσταση μόλις 10 μέτρων υπάρχει σχολείο.

Από το σημείο διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες οχήματα ενώ καθημερινή είναι και η διέλευση μαθητών από και προς το σχολείο.

Αυτή συγκεκριμένα αν πέσει θα σκοτώσει άνθρωπο, διερχόμενο οδηγό ίσως; κάποιον μαθητή;... 

Δείτε εικόνες από το σημείο πριν από λίγη ώρα...


kolona doiranhs 001

kolona doiranhs 002

 

Χαροκόπου

Από την συχνότητα με την οποία πέφτουν οι κολόνες φωτισμού στην Καλλιθέα κατανοεί κανείς ότι ο δήμος Καλλιθέας δεν διενεργεί αυτοψίες ώστε να προλάβει τέτοια φαινόμενα. Υποτιμούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε υποδομές (κυρίως παλιές και ασυντήρητες) και όλα δείχνουν ότι από το δυστύχημα του αντιδημάρχου ΠΟλιτισμού, Λάζαρου Λασκαρίδη στην δημοτική βιβλιοθήκη Καλλιθέας κανείς στον δήμο δεν πήρε το μαθημα του.

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 στην οδό Χαροκόπου κολώνα φωτισμού πέφτει επάνω σε παρμπρίζ αυτοκινήτου σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από παιδική χαρά. Από τον δήμο Καλλιθέας καμία ενημέρωση, σαν να μη συνέβη. Εικόνες από το σημείο δείχνουν καθαρά ότι η βάση της μεταλλικής κολόνας είχε σκουριάσει. 


kolona xarkopou 001



Θησέως

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 κολόνα τρόλεϋ δίπλα σε στάση μέσω μαζικής μεταφοράς στο κέντρο της Καλλιθέας, σπάει στα δύο πέφτοντας στο ανερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας επί της κεντρικής λεωφόρου Θησέως και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. Ομοίως από τον δήμο Καλλιθέας καμία ενημέρωση, σαν να μη συνέβη κι αυτό.

kolona troley thiseos


Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: ΣΟΚ - Κολώνα τρόλεϋ έσπασε στα δύο στην Καλλιθέα - Από θαύμα δεν υπάρχουν θύματα [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχισθεί...

Τελευταίες ειδήσεις