Επική γκάφα στο εκλογικο κέντρο του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου - Λίγο έλειψε να τον κάνουν πανελλαδικώς ρεζίλι

Επική γκάφα στο εκλογικο κέντρο του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου - Λίγο έλειψε να τον κάνουν πανελλαδικώς ρεζίλι
16 Σεπ
2023

Μια γκάφα επικών διαστάσεων λίγο έλειψε να κάνει περίγελο τον δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου.

Όλο το υλικό με το οποίο ντύθηκε περιμετρικά το εσωτερικό του εκλογικού κέντρου αλλά και η κεντρική αφίσα στην πρόσοψη ανέφεραν τον δήμαρχο Καλλιθέας ως... υποφήφιο.

Ουδείς εκ των στενών συνεργατών του πριν αλλά και μετά το στάδιο παραγωγής του υλικού δεν παρατήρησε ποτέ ότι όλες οι ταπετσαρίες και αφίσες του εκλογικού κέντρου έγραφαν... υποφήφιος, μάλιστα τις φόρτωσαν, τις μετέφεραν στο εκλογικό κέντρο και τις εγκατέστησαν.

Άνοιξε λοιπόν το εκλογικό κέντρο, κόσμος έμπαινε κι έβγαινε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, με τον... υποφήφιο να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους, όπως άρχισαν να σπεύδουν ενθουσιασμένοι και υποφήφιοι του συνδυασμού για τις γνωστές προεκλογικές αγκαλιαστές φωτογραφίες και selfies μπροστά και μέσα στο εκλογικό κέντρο και στη συνέχεια να αναρτούν τις εικόνες στα social media.

Χωρίς κανείς να παρατηρεί τον... υποφήφιο ούτε στις αναρτήσεις τους. 

Ο... υποφήφιος κυριαρχούσε στο εκλογικό κέντρο επί ημέρες και υπήρχε σε τουλάχιστον 6 πολύ εμφανή σημεία.

Ευτυχώς, μια-δύο μέρες πριν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις (σε ορισμένα σημεία τοποθετήθηκαν μπαλώματα) και έτσι ο δήμαρχος Καλλιθέας ανακουφισμένος κατάφερε να απευθυνθεί στους περίπου 270 πολίτες και υποφήφιους (σύμφωνα με τις αεροφωτογραφίες από την εκδήλωση) οι οποίοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου την Πέμπτη 14/9.

Η προχειρότητα, η ανοργανωσιά και η βιασύνη λίγο έλειψε να στοιχίσουν στον Δημήτρη Κάρναβο να γελάει μαζί του όλος ο κόσμος στην Καλλιθέα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός του δημάρχου Καλλιθέας άργησε πάρα πολύ να δώσει στην δημοσιότητα φωτογραφίες από την εκδήλωση (μόλις εχθές Παρασκευή περίπου στις 7 το απόγευμα), ενώ μέχρι αυτή την ώρα ο συνδυασμός δεν έχει εκδώσει ακόμα δελτίο Τύπου με την ομιλία του δημάρχου.

 

Τελευταίες ειδήσεις