Ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια Καλλιθέας ο άνδρας που αυνανιζόταν σε δημόσια θέα

Ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια Καλλιθέας ο άνδρας που αυνανιζόταν σε δημόσια θέα
23 Σεπ
2022

Ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια Καλλιθέας ο άνδρας ο οποίος προέβη σε αυνανισμό σε δημόσια θέα σε περιοχή της Καλλιθέας. 

Πρόκεται για έναν 64χρονο πωλητή λογισμικού για λογαριασμό επιχείρησης με έδρα στην Μεταμόρφωση Αττικής.

του Μάνου Μεϊμαράκη

Ο 64χρονος την Τετάρτη 21/9 βρισκόταν ενός οχήματος της επιχείρησης για την οποία εργαζόταν, όταν περίοικος με την κάμερα του κινητού του τον «συνέλαβε»  επ' αυτοφόρω να αυτοικανοποιείται. Στη συνέχεια ο πολίτης μοίρασε το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Λίγη ώρα μετά αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας είχαν μπροστά τους τον 64χρονο αλλά και την κατάθεση της ιδιοκτήτριας της επιχείρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από συνεχείς ενοχλήσεις πολιτών στην εταιρία, οι οποίοι ζητούσαν την απόλυση του, η εταιρία έλυσε την συνεργασία με τον 64χρονο.

Στην επιχείρηση ο 64 Ε.Γ. εργαζόταν πέντε χρόνια ως πωλητής λογισμικού και την Τετάρτη βρέθηκε στην Καλλιθέα προκειμένου να συναντηθεί με δύο πελάτες της επιχείρησης.

Ωστόσο, ο 64χρονος δεν συνελήφθη καθώς προκειμένου να διωχθεί ποινικά για την πράξη του πρέπει να υποβληθεί μήνυση σε βάρος του.

Τέλος, όπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφάλειας Καλλιθέας ο 58χρονος δεν βρισκόταν καν πλησίον σχολείου όπως υποστήριζαν οι δεκάδες κοινοποιήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Τελευταίες ειδήσεις