Δωρεάν τεστ για Αλτσχάιμερ

alzheimer

Δωρεάν 
τέστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών χωρίς διάγνωση άνοιας θα πραγματοποιούνται από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο, από τις 10:30 μέχρι και τις 19:30  στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Αλτσχάιμερ, στους χώρους της 2ης έκθεσης με τίτλο "Τρίτη Ηλικία".  Για να λάβετε μέρος στα τεστ, χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο: 90 11 40 41 00 (με χρέωση από σταθερό 1,48€/1', από κινητό 1,57€/1΄ με ΦΠΑ. Η τηλεφωνική αυτή γραμμή θα λειτουργεί μέχρι και τις 22/09/2012 αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.)

AFISSA--


Παράλληλα, με το σύνθημα "Ελάτε να περπατήσουμε μαζί", η εταιρεία νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών και η Ψυχογηριατρική Εταιρεία «ο Νέστωρ» πραγματοποιούν συμβολική πορεία με σύνθημα "Νόσος Αλτσχάιμερ: την αντιμετωπίζουμε βήμα – βήμα".

Η πορεία θα ξεκινήσει από το Σύνταγμα το απόγευμα της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου, στις 18.30 και θα τερματιστεί στο Ζάππειο, με τη συμμετοχή ασθενών, φροντιστών, εθελοντών, μελών ΚΑΠΗ και με τη συνοδεία της μπάντας του Δήμου Αθηναίων. Στις 19.30 και με τη λήξη της συμβολικής πορείας, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο: " Μη με λησμονεί", στην οποία θα ερμηνεύσει η Κερασία Σαμαρά ενώ στο πιάνο θα είναι ο Τάσος Καρακατσάνης. 

alzheimer 1
 

Τελευταίες ειδήσεις