Φθηνά PCR tests για παιδιά, αθλητές, ανέργους, ΑΜΕΑ και ευπαθείς ομάδες από τον δήμο Καλλιθέας

Φθηνά PCR tests για παιδιά, αθλητές, ανέργους, ΑΜΕΑ και ευπαθείς ομάδες από τον δήμο Καλλιθέας
21 Ιαν
2022

Rapid tests στα 4 ευρώ και PCR tests με 30 ευρώ για τους πολίτες και τις ευπαθείς ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο από τον Covid19 εξασφάλισε ο δήμος Καλλιθέας.


Ειδικότερα, εξ αιτίας της αυξημένης ζήτησης για διαγνωστικούς ελέγχους, λόγω της εξέλιξης της πανδημίας, ο δήμος Καλλιθέας πέτυχε τις τιμές αυτές μετά από διαπραγμάτευση με όλους τους σχετικούς φορείς.

Οι μειωμένες τιμές των τεσσάρων (4,00) ευρώ στο Rapid test, αφορούν μαθητές, παιδιά και νήπια των σχολείων, νηπιαγωγείων, παιδικών και βρεφικών σταθμών, αθλητές των αθλητικών σωματείων (προκειμένου να συμμετάσχουν σε επίσημες διοργανώσεις) αλλά και ωφελούμενοι των κοινωνικών δομών της Καλλιθέας.

Οι μειωμένες τιμές των τριάντα (30,00) ευρώ στο PCR test, αφορούν σε ανέργους, ΑΜΕΑ και ανασφάλιστους.

Για την διενέργεια των παραπάνω διαγνωστικών ελέγχων με την μειωμένη τιμή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν, τα έγγραφα που θα αποδεικνύουν την ιδιότητά τους.

Ο Δήμος Καλλιθέας, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας δραστηριοποιήθηκε παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπισή της σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των ειδικών και των αρμοδίων.

Άλλωστε, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, χάρις την παραχώρηση και τοποθέτηση από το δήμο Καλλιθέας, οικίσκου, στο Κέντρο Υγείας Καλλιθέας λειτουργεί διαγνωστικό κέντρο για Covid, όπου διενεργούνται δωρεάν PCR και Rapid έλεγχοι σε μαθητές, εμβολιασμένους και ασθενείς με συμπτώματα Covid.

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις για τα διαγνωστικά κέντρα διεξαγωγής των παραπάνω ελέγχων, τη σχετική διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι – δικαιούχοι να καλούν στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας στα τηλέφωνα: 210 95.32.712, 210.95.32.715 και 210 95.32.717 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 15:00)

Τελευταίες ειδήσεις