Εφιάλτης για 33χρονη Ελληνίδα στην Καλλιθέα - 50χρονος αποπειράθηκε να την βιάσει

Εφιάλτης για 33χρονη Ελληνίδα στην Καλλιθέα - 50χρονος αποπειράθηκε να την βιάσει
28 Ιουν
2021

Αντιμέτωπη με τον εφιάλτη του βιασμού ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου στην Καλλιθέα μια 33χρονη Ελληνίδα. Δράστης ένας Βούλγαρος ο οποίος εμφανίζεται ως “μασέρ”.

Η αποφάσεις-χάδια της Δικαιοσύνης σε βιαστές και επίδοξους βιαστές αυξάνουν ανησυχητικά τα φαινόμενα επιθέσεων βιασμού σε γυναίκες. 

Η 33χρονη γυναίκα, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 στις 19:00, πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού της για μασάζ στο χώρο που διατηρεί ο 50χρονος ως κέντρο ευεξίας και θεραπειών χειρομάλαξης επί της οδού Χαροκόπου στην Καλλιθέα.

Μάλιστα, τον ίδιο χώρο είχε επισκεφθεί πρόσφατα για μασάζ δύο φορές και ο σύζυγος της.

Η νεαρή γυναίκα ξάπλωσε ημίγυμνη μπρούμυτα στο ειδικό κρεβάτι και ενώ ο 50χρονος της έκανε μασάζ ξαφνικά ανέβηκε επάνω της κι άρχισε να τρίβεται στο σώμα της.

Η 33χρονη αιφνιδιάσθηκε, ο 50χρονος δεν σταμάτησε και επιχείρησε σεξουαλική επαφή με την νεαρή γυναίκα. Τότε εκείνη εκμεταλλευόμενη την σωματική της δύναμη τον τίναξε από επάνω της με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο πάτωμα.

Στη συνέχεια, σοκαρισμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετέβη στην οικία της από όπου τηλεφώνησε στο 100. Μετά από λίγο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν στον χώρο τον 50χρονο και τον προσήγαγαν.

Κατά την προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, ο 50χρονος αρνήθηκε τα αποδιδόμενα σε βάρος του, όμως δεν κατάφερε να πείσει τους αστυνομικούς για τους ισχυρισμούς του και κρατήθηκε.

Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος φωτογράφιζε με το κινητό του σε αθόρυβη λειτουργία ημίγυμνες τις γυναίκες που επισκέπτονταν τον χώρο του όταν εκείνες ξάπλωναν στο ειδικό κρεβάτι μασάζ.

Κατηγορούμενος για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε σε Ανακριτή από όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο.

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις