Τηλεϊατρική για όλους στην Καλλιθέα - Πως θα λειτουργεί η οnline κλινική του δήμου Καλλιθέας

Τηλεϊατρική για όλους στην Καλλιθέα - Πως θα λειτουργεί η οnline κλινική του δήμου Καλλιθέας
04 Ιαν
2021

Ένα νέο πρόγραμμα online κλινικής μέσω της οποίας οι δημότες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με εξειδικευμένους ιατρούς και να λάβουν συμβουλευτική διάγνωση, ξεκινά ο δήμος Καλλιθέας.

Οι Πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Δημοτικό Κέντρο Υγείας στο τηλέφωνο 210 95.32.712-13 ή μέσω email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ώστε να εγγραφούν στην εν λόγω υπηρεσία.

Στη συνέχεια, δρομολογείται διασύνδεση μέσω ασφαλούς καναλιού βιντεοσυνεδρίας με ειδικό ιατρό. Μετά την ολοκλήρωση της βιντεοσυνεδρίας, ο πολίτης λαμβάνει στο email του συμβουλευτική διάγνωση.

Επίσης, το σύστημα δίνει τη δυνατότητα άυλης συνταγογράφησης μέσω ΗΔΙΚΑ, και ο εξετασθείς μπορεί να λάβει ηλεκτρονικά τη συνταγή του.

Για την χρήση αυτών των υπηρεσιών οι πολίτες πρέπει να διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό email, καθώς και οποιαδήποτε συσκευή με κάμερα με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο πολίτης επικοινωνεί με το Δημοτικό Κέντρο Υγείας Καλλιθέας στα τηλέφωνα 210 95.32.712-13 ή μέσω email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. προκειμένου να προγραμματίσει βιντεοσυνεδρία με τον ειδικό ιατρό (παιδίατρο, γυναικολόγο, πνευμονολόγο, καρδιολόγο και γενικό ιατρό).

Μόλις προγραμματιστεί το ραντεβού, λαμβάνει στο email που έχει δηλώσει, τα στοιχεία της βιντεοσυνεδρίας (δηλαδή αποστέλλεται link για να συνδεθεί, με ημερομηνία και ώρα).

Προ της βιντεοσυνεδρίας λαμβάνει υπενθύμιση μέσω email.

Μετά την ολοκλήρωση της βιντεοσυνεδρίας λαμβάνει στο email του συμβουλευτική διάγνωση.


Την ανακοίνωση για την πρωτοποριακή υπηρεσία στον δήμο Καλλιθέας έκανε πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος, κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Τελευταίες ειδήσεις