Αθλητικό camp δήμου Καλλιθέας - Το λάτρεψαν και φέτος εκατοντάδες παιδιά της πόλης

camp-2012-ask-visit 2
Τις εγκαταστάσεις όπου πραγματοποιείται το 7ο Αθλητικό camp του Δήμου Καλλιθέας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Ασκούνης, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Γ. Μαργωμένο για τον αριθμό συμμετοχών καθώς επίσης και για την αύξηση των εβδομάδων (σε πέντε από τέσσερις), έτσι ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν  περισσότερα παιδιά. 

camp-2012-ask-visit 3


Ο υπεύθυνος των προγραμμάτων του Δήμου μας Σωτήρης Ροντογιάννης, ενημέρωσε το Δήμαρχο για το σύνολο των αθλημάτων, στα οποία συμμετέχουν τα παιδιά στην ημερήσια δραστηριότητά τους.

camp-2012-ask-visit 1


Ακολούθως ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Μαργωμένος ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις νέες δράσεις που προστεθήκαν στις δραστηριότητες των παιδιών κι έχουν να κάνουν με το θεατρικό παιχνίδι, τη μουσικοκινητική και τα εικαστικά.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τους χώρους, συζήτησε με τους συνεργάτες του Οργανισμού (γυμναστές – προπονητές), και στη συνέχεια με τα παιδιά, με τα οποία και φωτογραφήθηκε.

camp-2012-ask-visit 5

camp-2012-ask-visit 4


Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους συνεργάτες για το έργο το οποίο παρέχουν στα παιδιά και τους διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά του θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να συνεχιστεί και ή δυνατόν να διευρυνθεί ο θεσμός του καλοκαιρινού camp. Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που παρέχει ο Οργανισμός απέναντι στα παιδιά και συνεχάρει τον πρόεδρο και το Δ.Σ. για τις πρωτοβουλίες τους που διαρκώς αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες από τον Οργανισμό υπηρεσίες. 

camp-2012-ask-visit 6


Παρούσα ήταν και η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ Αθηνά Εξάρχου.

Τελευταίες ειδήσεις