Ξετυλίγουμε το "Κουβάρι των αλλόκοτων πραγμάτων" με τη θεατρική ομάδα Κάλτσες Ριγέ

kaltses rige_2

Σε ένα μαγικό ταξίδι στις γειτονιές του Ουρανού σας προσκαλεί η θεατρική ομάδα "Κάλτσες Ριγέ" και ο Δήμος Καλλιθέας. Φθάνουν την Κυριακή 13 Μα
ΐου στο Δημοτικό Θέατρο, για να ξετυλίξουν το "Κουβάρι των Αλλόκοτων Πραγμάτων" σε μία παράσταση που θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

Το "Κουβάρι των αλλόκοτων πραγμάτων" είναι μία θεατρική παράσταση για παιδιά. Το έργο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Μυρτώς Κοντοβά, σε διασκευή σεναρίου από τις "Κάλτσες Ριγε". Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Νίκος Τσεργάς και τη μουσική ο Νίκος Σάτλας. 

IMG 0247

Οι πρωταγωνιστές του έργου μας θέτουν πολλά...κρίσιμα ερωτήματα! Σε ποιον ανήκει η θάλασσα; Τι δουλειά μπορεί να έχει ένα μαντήλι στον ουρανό; Τι να σκέφτονται άραγε οι άνθρωποι όταν βρέχει; Όλα αυτά μαζί, ο ουρανός, η γη, τα αστέρια και οι αστερίες καθώς και όλα τα πλάσματα του κόσμου, μπερδεύονται σε ένα κουβάρι με αλλόκοτα πράγματα! Και γι' αυτό, ίσως φταίνε οι αγάπες που δεν βρίσκουν τρόπο να υπάρχουν και τριγυρίζουν εδώ και εκεί σαν αδέσποτες, χωρίς να συναντιούνται ποτέ! Ίσως βέβαια να φταίει και ο Αστρής, που μοιάζει τόσο με τον Χειμέριο! Αλλά περισσότερο, ίσως φταίει αυτό το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι που κάνει τη νύχτα νοσταλγική και τις αναμνήσεις παντοτινές.... Η είσοδος είναι δωρέαν και η παράσταση θα ξεκινήσει στις 12:00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου). 

kaltses rige

Οι φωτογραφίες καθώς και το βίντεο είναι από την Ομάδα "Κάλτσες Ριγέ"

Τελευταίες ειδήσεις