Συνελήφθη από την Ασφάλεια Καλλιθέας σε περιπολία με πολιτικά ο "ποντικός" του Σκλαβενίτη

Συνελήφθη από την Ασφάλεια Καλλιθέας σε περιπολία με πολιτικά ο "ποντικός" του Σκλαβενίτη
19 Ιουλ
2019

Ένας 30χρονος Γεωργιανός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλλιθέας το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο 30χρονος, κάτοικος Κορυδαλλού, αναζητούνταν ήδη για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών σε καταστήματα της αλυσίδας Σκλαβενίτη σε διάφορες περιοχές της Αττικής, μεταξύ αυτών και στην Καλλιθέα.

Την Τρίτη το απόγευμα άνδρες της Ασφάλειας Καλλιθέας οι οποίοι ενεργούσαν περιπολία με πολιτικά τον εντόπισαν επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο ΑΤ Καλλιθέας. Εκεί ταυτοποιήθηκε απολύτως σε έξι διαρρήξεις - κλοπές και μια απόπειρα διάρρηξης.

“Χτυπούσε” συνήθως νυχτερινές ώρες, σπάζοντας την γυάλινη είσοδο των καταστημάτων και κατευθυνόταν στην κάβα από όπου αφαιρούσε κάθε φορά δεκάδες φιάλες ποτών.

Ειδικότερα, από τις νυχτερινές “επισκέψεις” του σε καταστήματα της αλυσίδας Σκλαβενίτη στις περιοχές Καλλιθέας, Κορυδαλλού, Αγίας Βαρβάρας, Πειραιά, Περιστερίου και Πετρούπολης αφαίρεσε περίσσότερες από 120 φιάλες αλκοολούχων ποτών, αφήνοντας πίσω του, μαζί με την αξία των κλοπιμαίων, ζημιά που ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Η σύλληψη του 30χρονου είναι μια μόνο από τις συλλήψεις των τελευταίων ημερών στην Καλλιθέα, σε εφαρμογή νέου επιχειρησιακού σχεδίου στην περιοχή.

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις