module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

Καλλιθέα: Βραδιές γεμάτες θερινό σινεμά για μικρούς & μεγάλους με ελεύθερη είσοδο

Καλλιθέα: Βραδιές γεμάτες θερινό σινεμά για μικρούς & μεγάλους με ελεύθερη είσοδο
03 Ιουλ
2019

Τα βράδια του Ιουλίου και του Αυγούστου αποκτούν άλλη ομορφιά στην Καλλιθέα. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από τις 15 Ιουλίου μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου, ανοίγει τις πύλες του το «Σινέ Θερινόν» στις παλιές εγκαταστάσεις του ΙΚΑ, πίσω από την Πλατεία Δαβάκη.

Επιμέλεια: Ελεάνα Φλασκή

Μία συνήθεια που αγαπήθηκε από τους κατοίκους της Καλλιθέας μικρούς και μεγάλους αλλά και από αυτούς που έχουν το σινεμά ως μία εναλλακτική έξοδο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

cine therinon

Το φετινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκτός από τις σύγχρονες ταινίες 
για μικρούς και μεγάλους, «σινεφίλ» αφιερώματα από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο κινηματογράφο καθώς επίσης και τιμητικές βραδιές αφιερωμένες σε Έλληνες σκηνοθέτες.

Όπως σημείωσε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης, κ. Μανώλης Κωστάκης: «Ταινίες για μικρούς και μεγάλους, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα μας κρατήσουν συντροφιά και αυτό το καλοκαίρι, υπηρετώντας το κοινό μας στόχο. Μία ποιοτική ψυχαγωγία που θα αποτελεί όαση δροσιάς για τους κατοίκους της πόλης».

Στο πλαίσιο του “Σινέ Θερινόν” θα πραγματοποιηθούν κάποιες ξεχωριστές εκδηλώσεις τόσο για τους ενήλικες όσο και για τους μικρούς επισκέπτες.

h roza ths smyrnis2



Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Ιουλίου και πριν την προβολή της ταινίας “Η 
Ρόζα της Σμύρνης” θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση στον Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Κορδέλλα.

Επίσης, πριν την προβολή των παιδικών ταινιών στις 21/07, 28/07, 04/08
και 01/09, και πιο συγκεκριμένα στις 20:00, οι λιλιπουτείοι σινεφίλ θα μπορούν να παίξουν παρέα με ανιματέρ ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και για face painting.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ταινιών μπορείτε να το βρείτε εδώ

mary poppins