Μανώλης Κωστάκης: Νιώθω, ξέρω και πιστεύω πως πετύχαμε πολλά

[IMAGE:kallitheaonline.gr/Ελεάνα Φλασκή] [IMAGE:kallitheaonline.gr/Ελεάνα Φλασκή]
14 Μαϊ
2019

Συγκινημένος για την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία στο Λασκαρίδειο το απόγευμα της Δευτέρας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης, Μανώλης Κωστάκης.

“Νιώθω, ξέρω και πιστεύω πως πετύχαμε πολλά” τόνισε ο κ. Κωστάκης, υπογραμμίζοντας ότι η νέα διοίκηση του δήμου με επικεφαλής τον Δημήτρη Κάρναβο πορεύθηκε με όραμα, σκληρή δουλειά και χρηστή διοίκηση, όπως και ο ίδιος ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος την πρώτη διετία και ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης μέχρι σήμερα.

manolis kostakis laskarideio 50

manolis kostakis laskarideio 79

Το έργο της ομάδας της διοίκησης πραγματοποιήθηκε σε δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, ανέφερε ο κ. Κωστάκης, καθώς από το 2013 μειώθηκαν κατά 65% οι κρατικές επιχορηγήσεις και απαγορεύθηκαν οι προσλήψεις στους δήμους. Αλλά πάντως, όπως είπε στη συνέχεια, με ενέργειες του δημάρχου Καλλιθέας, ο δήμος εξασφάλισε 35 εκατομύρια ευρώ για αναπτυξιακά έργα και δράσεις για το περιβάλλον, την οικονομία και τον πολιτισμό, τονίζοντας την μεγάλη αναπτυξιακή ευκαιρία για την Καλλιθέα.

“Θέλουμε και μπορούμε να αναβαθμίσουμε την Καλλιθέα μας ακόμα περισσότερο και σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους μαζί μας” είπε ο Μανώλης Κωστάκης καλώντας τους πολίτες της Καλλιθέας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου.

manolis kostakis laskarideio 100

manolis kostakis laskarideio 102

“Μαζί συνεχίζουμε να αλλάζουμε την Καλλιθέα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε” κατέληξε.

Τον Μανώλη Κωστάκη προλόγισε ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος και ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος

Παρακολουθήστε την προεκλογική ομιλία του Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης, Μανώλη Κωστάκη
Τελευταίες ειδήσεις