module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

Μαργαρίτη για Ασκούνη: “Ανήκει στο χθες. Η Καλλιθέα δεν τον χρειάζεται”

[IMAGE:kallitheaonline.gr] [IMAGE:kallitheaonline.gr]
10 Μαϊ
2019

Ακόμα μια φήμη των τελευταίων ημερών αναγκάζεται να διαψεύσει η υποψήφια δήμαρχος Καλλιθέας, Βάσω Μαργαρίτη.

Στελέχη του συνδυασμού του Κ. Ασκούνη προκειμένου να πλήξουν εκλογικά την επικεφαλής του συνδυασμού ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ κυκλοφορούν φήμες ότι οι δύο συνδυασμοί θα συνεργασθούν.

Η κ. Μαργαρίτη όχι μόνο διαψεύδει τις φήμες αυτές, αλλά στρέφει τα βέλη της κατά του πρώην δημάρχου Καλλιθέας αποδίδοντας του ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ικανοποιήσει τις προσωπικές του πολιτικές φιλοδοξίες.

"Επιχειρεί να επιστρέψει ο Κ. Ασκούνης και μας παριστάνει τον "σωτήρα",ενώ πέντε χρόνια που έλειπε, δεν ασχολήθηκε με την πόλη και τα προβλήματα της, παρά μόνο με τις πολιτικές του επιδιώξεις και για να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο και την ικανοποίηση των άμετρων φιλοδοξιών του” τονίζει η κ. Μαργαρίτη.

“Εδώ και τρία χρόνια έχει αρχίσει η δημιουργία ενός Δημοκρατικού - Προοδευτικού – Ανεξάρτητου - Αυτοδιοικητικού Μετώπου και ακόμα και τώρα επιχειρεί να επιστρέψει για να τορπιλίσει την προσπάθεια των δημοκρατικών δυνάμεων θεωρώντας ότι αυτή η πόλη αποτελεί ιδιοκτησία του σαν να μην υπάρχει άλλος καταλληλότερος ή ικανότερος αυτού εδώ και 24 χρόνια”.

“Θα βρει απέναντι του ένα ισχυρό δημοκρατικό μέτωπο. Η Καλλιθέα μπορεί να περάσει στο αύριο και χωρίς αυτόν» καταλήγει.