«Βόμβα» Καπάταη: «ΝΔ και Σγουρός ψήφιζαν “όχι” στα έργα της Περιφέρειας» - 360 έργα σε εξέλιξη

«Βόμβα» Καπάταη: «ΝΔ και Σγουρός ψήφιζαν “όχι” στα έργα της Περιφέρειας» - 360 έργα σε εξέλιξη
15 Απρ
2019

Τα ψεύδη και τα κατευθυνόμενα δημοσκοπικά αποτελέσματα δεν μας πτοούν, επισήμανε μιλώντας στον «105,5 Στο Κόκκινο» ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης, επισήμαίνοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση η παράταξη της Ρένας Δούρου, «Δύναμη Ζωής», να μην είναι πρώτη και τις δύο Κυριακές.

Στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη και τον Βαγγέλη Καραγέωργο ο αντιπεριφερειάρχης εξήγησε ότι «την κοινωνία τη ζούμε» και «βλέπουμε την πραγματικότητα» και υπογράμμισε ότι σχεδόν όλα τα έργα που πραγματοποιούνται δεν ψηφίστηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τις δυνάμεις που τους αντιπολιτεύεται (και της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Σγουρού).

Αναρωτήθηκε τι θα γίνει αν εκλεγούν, αν δηλαδή θα συνεχίσουν τα έργα στα 360 ανοιχτά εργοτάξια, τα οποία υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Αττική που έγιναν παρά την άρνηση τους.

Αναρωτήθηκε τι θα κάνουν για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, για τα ασυνόδευτα παιδιά, για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, θα συνεχίζουν να χρηματοδοτούν τις 55 κοινωνικές δομές και τις Τοπικές Ομάδες Υγείας στην Αττική.

Τελευταίες ειδήσεις