Αναδύθηκε

  • Read 1076 times
[IMAGE:kallitheaonline.gr] [IMAGE:kallitheaonline.gr]
23 Μαρ
2019

Το τριαντάφυλλο και η τσουκνίδα!

Και για να μη παρεξηγηθούμε το ευωδιαστό τριαντάφυλλο είναι η Περιφερειακή Σύμβουλος του Νότιου Τομέα Αθηνών, Αγγελική Λεβέντη, και η τσουκνίδα γεμάτος χιλιάδες μικρά αγκαθάκια, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος. Δίπλα στην Λεβέντη με τι θα έμοιαζε ο Τεό Ψαλιδό. Στο στιγμιότυπο δανείζεται λίγη από την λάμψη της, πρόσθεσε κι αυτός λίγη από την φωτογένεια του και να σου τον γαμπρός!

Αλλά τελευταία έχει φτιάξει μάγουλο ο φίλος. Αναθάρρησε, μέχρι και τον βηματισμό του έχει αλλάξει, πατάει καλύτερα πλέον. Λογικό, η μισή κυβέρνηση ήταν από κάτω στην εκδήλωση του στο κινηματογράφο Καλυψώ για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ως υποψηφίου δημάρχου Καλλιθέας με το άγρυπνο βλέμμα του ΣΥΡΙΖΑ απάνου από το κεφάλι του.

Οι πρώην σύντροφοι του στο τοπικό πασοκ-κινάλ-βαθύ κράτος ούτε για εκτέλεση δεν τον πηγαίνανε, σαν τα γέρικα άλογα που τα ντουφεκάνε όταν γεράσουν. Έτσι είναι αυτοί, ότι αγαπάνε το σκοτώνουν. Αλλά τελικά δεν τον τουφεκίσανε γιατί θεώρησαν ότι πολιτικά ψόφησε μόνος του. Απλά περίμεναν να μην ξαναεμφανισθεί σε δημοτικές εκλογές ούτε σε ρόλο εντυποδιανομέα.

Και τσουπ! σαν την Αφροδίτη αναδύθηκε ο Ψαλιδόπουλος αγκαλιά με τέσσερις πέντε υπουργούς συριζαίους ως υποψήφιος δήμαρχος και άλλαξαν οι συσχετισμοί των εκλογών στην Καλλιθέα.

Μετά την γεμάτη πολιτικούς συμβολισμούς εκδήλωση αυτή έφυγε αγκαζέ με τον Σκουρλέτη τραγουδώντας του: 
"Υπήρχες πάντα μέσα στην ψυχή μου
συγκατοικούσαμε μες το κορμί μου
υπήρχες πάντα φτιάχτηκες για μένα
ανήκαμε στου κόσμου τα γραμμένα".

Όσο για την κυρία Λεβέντη συνέχισε την περιοδεία της στην Καλλιθέα, ευτυχώς χωρίς τον Ψαλιδόπουλο.

Τελευταίες ειδήσεις