ΠΑΣΟΚ εναντίον ΚΙΝΑΛ στην Καλλιθέα

"Βάσω, στηρίζουμε μόνο εσένα" το μήνυμα των Κακλαμάνη, Παπαϊωάννου, Κυριόπουλου [Images: kallitheaonline.gr] "Βάσω, στηρίζουμε μόνο εσένα" το μήνυμα των Κακλαμάνη, Παπαϊωάννου, Κυριόπουλου [Images: kallitheaonline.gr]
19 Φεβ
2019

Στην τελική ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές βρίσκονται οι παρατάξεις στην Καλλιθέα. Έντονες είναι οι διεργασίες στο εσωτερικό των συνδυασμών οι οποίες βρίσκονται στην φάση σύνθεσης των ψηφοδελτίων, στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όμως συγκρούονται δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι.

Στην Καλλιθέα την Βάσω Μαργαρίτη στηρίζουν ανοιχτά ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, κ. Απόστολος Κακλαμάνης, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, καθώς και ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Γιώργος Κυριόπουλος.

margarith fev 2019 223
Η υποψήφια δήμαρχος Καλλιθέας, Βάσω Μαργαρίτη με τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας, Γιώργο Κυριόπουλο

margarith fev 2019 104

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση της δημοτικής παράταξης ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ, της Βάσω Μαργαρίτη. Διακρίνονται ο πρώην υπουργός, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, Γιώργος Κυριόπουλος και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης

margarith fev 2019 106

Μάλιστα, προ ημερών στην εκδήλωση της δημοτικής παράταξης της κ. Μαργαρίτη, ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κακλαμάνης, απεθυνόμενος ενώπιον όλων στην κ. Μαργαρίτη της είπε: “Μόνο εσένα στηρίζουμε”, προκαλώντας ένα τεράστιο χαμόγελο στην κ. Μαργαρίτη και θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο. “Κι εμείς εσάς” ήταν η απάντηση της κ. Μαργαρίτη.

Τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη στηρίζει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πάντως, ερωτηματικά προκαλεί η στάση της Φώφης Γεννηματά. Από την μια έχει απαλλάξει τον κ. Ασκούνη από τα καθήκοντα του στο κόμμα και από την άλλη κατεβαίνει μαζί του υποψήφια η στενή της συνεργάτης Ειρήνη Μουστάκη.

Τελευταίες ειδήσεις