Ληστεία σε μίνι μάρκετ στην Καλλιθέα - Οι ληστές σημάδευαν στο κεφάλι...

Ληστεία σε μίνι μάρκετ στην Καλλιθέα - Οι ληστές σημάδευαν στο κεφάλι...
14 Φεβ
2019

Δύο άτομα με πιστόλια στα χέρια εισέβαλαν πριν από λίγο σε μίνι μάρκετ επί της οδού Δημοσθένους. Σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής με τις εισπράξεις και εξαφανίσθηκαν.

Οι δύο δράστες μετρίου αναστήματος με μαύρα ρούχα, κουκούλες full face και οπλισμένοι με πιστόλια εισέβαλαν στο κατάστημα 5 λεπτά μετά τις 12 τη νύχτα. 

του Μάνου Μεϊμαράκη

Εκείνη την στιγμή στο κατάστημα βρισκόταν ο υπεύθυνος του καταστήματος και ένας πελάτης ο οποίος μπήκε ελάχιστα λεπτά πριν εισβάλλουν οι δύο ληστές . Όλα έγιναν σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. 

Ο ένας από τους ληστές κινήθηκε πρώτος σημαδεύοντας από ψηλά στο κεφάλι τον πελάτη αναγκάζοντας τον να γονατίσει στο πάτωμα. Τον κράτησε στο πάτωμα μέχρι ο δεύτερος δράστης να ολοκληρώσει την ληστεία. 

Ο δεύτερος δράστης ο οποίος περίμενε στην είσοδο, ακολούθησε και μόλις έφτασε μπροστά στο ταμείο, σημαδεύοντας τον υπεύθυνο του καταστήματος τον ανάγκασε να σταθεί μακριά από το ταμείο. Στη συνέχεια ο δεύτερος δράστης άνοιξε μόνος του το συρτάρι του ταμείου και αφαίρεσε από μέσα το συρτάρι της ταμειακής με τις εισπράξεις.

store-blur

Ενώ, η ληστεία βρισκόταν σε εξέλιξη, έξω από το κατάστημα περνούσε ένας νεαρός ο οποίος βλέποντας τα όπλα και τι γινόταν μέσα απομακρύνθηκε τρέχοντας.
Οι δράστες αμέσως μετά την έξοδο τους από το κατάστημα διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με μαρτυρία στελέχους της επιχείρησης, εχθές από τα κεντρικά της εταιρίας διανεμήθηκε email προς τους υπευθύνους των καταστημάτων να είναι προσεκτικοί καθώς αναμενόταν ληστεία σε κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας.

Στο σημείο έφθασαν αμέσως περιπολικά της Άμεσης Δράσης τα οποία για αρκετή ώρα αναζητούσαν τους δράστες στην γύρω περιοχή. 

 

Τελευταίες ειδήσεις