Καθαρά!

  • Read 2080 times
Καθαρά!
08 Φεβ
2019

Αν ο εκλογικός νόμος το επέτρεπε ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, να κατέβαζε και δεύτερο ψηφοδέλτιο της παράταξης του στις δημοτικές εκλογές του Μάη, ας είναι βέβαιαη η Καλλιθέα ότι θα κατέβαινε με δύο ψηφοδέλτια.

Έτοιμο λοιπόν το ψηφοδέλτιο της "νέας μεγάλης νίκης" όπως το χαρακτηρίζουν στελέχη του, φίλοι, οπαδοί, ψηφοφόροι αλλά και ο ίδιος. Υπενθυμίζεται ότι για να είναι πλήρης ένας συνδυασμός πρέπει να κατεβάσει περίπου 120 υποψηφίους. Αν θέλει ένας υποψήφιος δήμαρχος να κατεβάζει 120 μπορεί να κατεβάσει 120, αν δεν κατεβάσει 120 (γιατί να μη θέλει;) μάλλον δεν έχει 120...

Υπ' αυτήν την έννοια, ο δήμαρχος Καλλιθέας έχει τους 120 υποψηφίους για τις δημοτικές εκλογές. Και αρκετούς ακόμα που θα μπορούσαν να χτίσουν ένα ψηφοδέλτιο ακόμα!

Σε αυτό το ψηφοδέλτιο λοιπόν, υπάρχουν πρόσωπα που θα περίμενε κανείς να μην έχουν καμία απολύτως ανάμειξη με τις τοπικές εκλογές, πρόσωπα που θα περίμενε κανείς να τα δει σε άλλα ψηφοδέλτια, πρόσωπα με επιρροή στον χώρο του ο καθένας, κυρίως όμως καθαρά πρόσωπα! Και πολλούς 30-40άρηδες!

Τελευταίες ειδήσεις