module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

Βασάνιζαν με ηλεκτρικό σίδερο άστεγη στην Καλλιθέα – Την εγκατέλειψαν με σήψη και τραύματα σε όλο της το σώμα.. - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Βασάνιζαν με ηλεκτρικό σίδερο άστεγη στην Καλλιθέα – Την εγκατέλειψαν με σήψη και τραύματα σε όλο της το σώμα.. - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
18 Ιαν
2019

 Την παγίδευσαν στον απόλυτο τρόμο, εισέπρατταν την σύνταξη της και την σκότωναν κάθε μέρα και από λίγο με τον πιό φριχτό τρόπο.

Με εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού, πληγές από χτυπήματα σε όλο της το σώμα, καλυμμένη με περιτώμματα και με σήψη σε τραύματα στα πόδια εντόπισαν την 43χρονη οι αστυνομικοί σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα...

Η 43χρονη ζούσε στην Θεσσαλονίκη. Ήταν άστεγη και έβγαζε τα βράδια όπου έβρισκε καταφύγιο πέριξ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της συμπρωτεύουσας.

Του Μάνου Μεϊμαράκη

Τον Απρίλιο του 2018 την προσέγγισαν ένας άνδρας και μια γυναίκα οι οποίοι προσφέρθηκαν να την πάρουν από τον δρόμο και να την φιλοξενήσουν σε διαμέρισμα ισογείου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη 43χρονη αντιμετώπιζε ήδη κάποια προβλήματα με την υγεία της και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους "σωτήρες" της αποφάσισε να μην τους επιβαρύνει με τα προσωπικά της έξοδα και πρότεινε στον άγνωστο που της συστήθηκε ως "Μάριος" να τον βάλει συνδικαιούχο στον τραπεζικό της λογαριασμό, προκειμένου να την εξυπηρετεί στις συναλλαγές της αλλά και να πληρώνει η ίδια για τα προσωπικά της έξοδα. Από αυτόν τον λογαριασμό η 43χρονη εισέπραττε την σύνταξη χηρείας της ύψους 800 ευρώ.

Η άτυχη γυναίκα δεν διανοούνταν ότι από εκείνη την στιγμή οι "σωτήρες" της θα μεταμορφώνονταν σε τέρατα που θα την καταδίκαζαν σε καθημερινή πείνα και δίψα και θα την βασάνιζαν φριχτά ξυλοκοπώντας την και καίγοντας της με ένα ηλεκτρικό σίδερο.

Την σκότωναν κάθε μέρα...
Στο ισόγειο διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης από το φθινόπωρο του 2018 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2019, ο Ρ.Μ., όπως κατέθεσε η ίδια στους αστυνομικούς, παρά τα κινητικά της προβλήματα και προβλήματα υγείας, την χτυπούσε με σιδερόβεργα στην πλάτη, την κλωτσούσε στο κεφάλι και το σώμα και την πετούσε στο πάτωμα, την έκαιγε με σίδερο σιδερώματος προκαλώντας της εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού σε όλη την κοιλιακή χώρα, τους μηρούς, τους γλουτούς, στα πόδια ακόμα και στο πρόσωπο, ενώ στα εγκαύματα στα πόδια της 43χρονης είχαν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται σημάδια σήψης.

Για να μη διαφύγει, της πήραν τα κλειδιά του διαμερίσματος, της αφαίρεσαν το κινητό της τηλέφωνο, δεν την άφηναν να βγει από την κόλαση που ζούσε και δεν της επέτρεπαν ούτε να την δει ιατρός, ενώ κάθε μήνα εισέπρατταν για λογαριασμό τους τα 800 ευρώ από την σύνταξη της.

Τον Ιανουάριο του 2018 τα βασανιστήρια σε βάρος της 43χρονης εντάθηκαν με ακόμα πιό βίαιο τρόπο όταν την μετέφεραν στην Καλλιθέα όπου εκεί ανίκανη πλέον να κινηθεί ακόμα και μέχρι την τουαλέτα και γεμάτη πληγές την άφησαν να ασφυκτιά...

Το διαμέρισμα-κολαστήριο στην Καλλιθέα
Ειδικότερα, στις αρχές Ιανουαρίου από την Θεσσαλονίκη την μετέφεραν σε διαμέρισμα επί της οδού Χαροκόπου στην Καλλιθέα το οποίο χρησιμοποιούνταν ως στέκι αγοραίου σεξ. 

Στο ισόγειο διαμέρισμα της Καλλιθέας, όπως ήταν γεμάτη πληγές και εγκαύματα, την πέταξαν σε μια κουζίνα, κοιμόταν στο πάτωμα, της παρείχαν ελάχιστη τροφή και νερό, ενώ από τα χτυπήματα και τα εγκαύματα η μεταφορά της στην τουαλέτα ήταν αδύνατη. 

Στο διαμέρισμα αυτό τα βράδια μπαινόβγαιναν διάφορα άτομα, κανείς όμως ποτέ δεν ειδοποίησε την Αστυνομία. Στο ίδιο διαμέρισμα ζούσε ως φιλοξενούμενος και ένας αλλοδαπός, Κουρδικής καταγωγής, τον οποίο έπεισε τελικά η 43χρονη το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Ο άνθρωπος αυτός κάλεσε στο 100, ανέφερε την κατάσταση της γυναίκας, εγκατέλειψε το διαμέρισμα και εξαφανίσθηκε.

Όταν έφτασαν στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί και νοσοκόμοι του ΕΚΑΒ δεν πίστευαν στα μάτια τους. Εκτός από τα πολύ σοβαρά εγκαύματα, τις πληγές από τα χτυπήματα με την σιδερόβεργα, από την πολύμηνη ακινησία στην πλάτη της άτυχης 43χρονης, όπως αναφέρουν, είχε ανοίξει μια μεγάλη πληγή, και ήταν καλυμμένη από περιττώματα, με την έντονη δυσοσμία να επικρατεί παντού στο διαμέρισμα. Ενώ σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση στα τραύματα στα πόδια της είχε ήδη προκληθεί σήψη.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση, ενώ η Αστυνομία αναζητά ήδη τους πρωταγωνιστές αυτού του φριχτού θρίλερ βασανιστηρίων σε βάρος της άστεγης γυναίκας.