Ευθύνες

  • Read 2851 times
Ευθύνες
17 Ιουν
2018

Συνδιοίκηση του δήμου Καλλιθέας με την Χρυσή Αυγή, είναι ένα από τα σενάρια που επεξεργάζεται ο Κάρναβος για τις δημοτικές εκλογές του 2019. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι είναι και το επικρατέστερο.

Όπως μιλάει με όλους και κλείνει ματάκια δεξιά κι αριστερά για συνεργασία, έτσι μιλάει και με την Χρυσή Αυγή! 

Όσοι πάνε γύρω του ευελπιστώντας να τους εντάξει στο ψηφοδέλτιο του, το πιθανότερο είναι να τους πετάξει σαν την τρίχα από το ζυμάρι, αφού έχει τακιμιάσει για τα καλά με τους χρυσαυγίτες. 

Έχουν προχωρήσει αρκετά οι συζητήσεις είναι η αλήθεια! Δεν έχουν προχωρήσει όμως μόνο οι συζητήσεις αλλά και η χρηματοδότηση του εγχειρήματος.  

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 παίχτηκε η πρώτη πράξη του έργου, με κορυφαίο αντιδήμαρχο του να συναντιέται τότε με βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα λίγες ημέρες πριν την Κυριακή των δημοτικών εκλογών. 

Η συνέχεια γνωστή, από τη μέρα που ήρθε στα πράματα έκανε θάλασσα τις εθνικές επετείους με τους χρυσαυγίτες να κρύβονται πίσω του, τους αντιφα να ξελαρυγγιάζονται κατά των χρυσαυγιτών και δεκάδες ασφαλίτες ακροβολισμένους μην τυχόν και φάει κανένα  γιαούρτι να παριστάνουν τους κομπάρσους στο πολιτικό θέατρο του παραλόγου που στήνει ο Κάρναβος. 

Όταν η Καλλιθέα θα αντικρύσει οδομαχίες μεταξύ χρυσαυγιτών και αντιφα στις γειτονιές, να γνωρίζει και που να αποδώσει τις πολιτικές ευθύνες.

Τελευταίες ειδήσεις