Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για 3 Αλβανούς – Θα σκότωναν 22χρονο στην Καλλιθέα για 50 ευρώ

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για 3 Αλβανούς – Θα σκότωναν 22χρονο στην Καλλιθέα για 50 ευρώ
08 Μαϊ
2018

 

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τους δράστες της φονικής επίθεσης σε βάρος 22χρονου το πρωί της Τρίτης 21 Μαρτίου στην Καλλιθέα. Οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Οι δράστες είναι αλβανικής καταγωγής, σε βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για σειρά αξιόποινων πράξεων, ο ένας είναι αρκετά γνωστός στις Αρχές και πλέον οι έρευνες για την σύλληψη τους εκτείνονται και εκτός περιοχής Καλλιθέας.

manos-this-c

Ελάχιστη ώρα μετά την επίθεση που λίγο έλειψε να στοιχίσει στον νεαρό την ίδια του τη ζωή, αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας εντόπισαν στον Πειραιά και ένα ακόμα άτομο το οποίο συνδέεται με τους τρεις δράστες της επίθεσης.

Μέχρι σήμερα από περιπολίες της Ασφάλειας Καλλιθέας και με την συνδομή της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές για τον εντοπισμό των δραστών.

Έδωσε κυριολεκτικά μάχη για την ζωή του
Η ώρα ήταν 10:30 το πρωί της Τρίτης 21 Μαρτίου όταν ο 22χρονος συνοδευόμενος από ένα ακόμη άτομο δέχτηκε επίθεση από τους 3 δράστες με σκοπό την ληστεία στην συμβολή των οδών Ιφιγένειας και Σωκράτους.

Ο νεαρός μποξέρ αντιστάθηκε σθεναρά και όταν οι δράστες είδαν ότι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί του, οι δύο από αυτούς τράβηξαν μαχαίρια.

Ο 22χρονος συνέχισε να αμύνεται αλλά αυτή τη φορά πάλευε να αποφύγει τις φονικές μαχαιριές. Συνολικά, δέχθηκε 7-8 μαχαιριές, μια στην κοιλιά, μια μαχαιριά μερικά εκατοστά από την καρδιά η οποία μπορούσε να αποβεί και μοιραία, μια μαχαιριά στην κνήμη η οποία του προκάλεσε ένα μεγάλο σκίσιμο, 2 μαχαιριές κοντά στην περιοχή του ισχίου και δύο με τρεις μαχαιριές στα χέρια. Αιμοραγούσε ακατάσχετα όταν ήδη μεταφερόταν στον Ερυθρό Σταυρό όπου εκεί χρειάσθηκε να κάνει μετάγγιση αίματος και να παραμείνει τρεις ημέρες για νοσηλεία.

Η φονική επίθεση έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες παρακείμενου καταστήματος και το υλικό εξετάζεται από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών.

Τέλος, σύμφωνα με εκτιμήσεις από αξιόπιστες αστυνομικές πηγές οι δράστες προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη τους ενδέχεται να διέφυγαν στην Αλβανία.

 

Τελευταίες ειδήσεις