Η Καλλιθέα τρέχει για φιλανθρωπικό σκοπό - Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το #kallithearun2018

IMAGE: EUROKINISSI IMAGE: EUROKINISSI
31 Μαρ
2018

Ο Φιλαθλητικος Σύλλογος διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας για 7η συνεχή χρονιά τον αγώνα δρόμου Κallithea Run 2018 ο οποίος έγινε φέτος Διεθνής μετά την «αδελφοποίηση» του με το GRAND PRIX 10k της Πράγας που κατέχει το Golden Label της IAAF.

Στην εκκίνηση την 1η Απριλίου 2018 στην πλατεία Δαβάκη είναι καλεσμένη και θα συμμετάσχει στον αγώνα Kallithea Run 2018 η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα 5 και 10 χλμ , Υπουργός Αθλητισμού στη Ρουμανία, Gabriela Szabo.

Gabriela Szabo

Οι διαδρομές του αγώνα στα 5 Km και 10 Km είναι πιστοποιημένες από την AIMS International και την IAAF και όλη η διοργάνωση τελεί υπο την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Ενώ, για πρώτη φορά το 2018 θα ανακοινωθεί κατάταξη ανά κατηγορία επαγγέλματος.

Ολοι οι δρομείς μπορούν να δηλώσουν στην αίτηση εγγραφης-συμμετοχής τους, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.kallithearun.gr ή στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» ,τηλ. 2109578388- 698 2105047

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Kallithea Run, ως φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα διαθέσει μέρος τον εσόδων του για το Φιλανθρωπικό έργο του Ι.Ν.ΑΓ.Αποστόλων Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Αγώνας Δρόμου 2,5 χλμ
Κοινωνικός Αγώνας Δρόμου 2,5 χλμ. και Μαθητών Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων

Ώρα Εκκίνησης: 11:00

Η συμμετοχή επιτρέπεται σε όλους.

Η διαδρομή έχει αφετηρία και τερματισμό μπροστά από την Πλατεία Δαβάκη.

Περιγραφή της Διαδρομής:
Η διαδρομή των 2,5 χλμ.: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) με δεξιά όδευση, μέχρι την οδό Αγίων Πάντων. Κάνει αναστροφή επί της Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) και συνεχίζει μέχρι την Αγία Ελεούσα όπου και πάλι κάνει αναστροφή και τερματίζει μπροστά στην πλατεία Δαβάκη.

map route 2 5 600

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ

Ώρα Εκκίνησης: 10:00

Η διαδρομή έχει αφετηρία και τερματισμό μπροστά από την Πλατεία Δαβάκη.

Περιγραφή της Διαδρομής:
Η διαδρομή των 5 χλμ.: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως με κατεύθυνση προς Αθήνα), αριστερή αναστροφή στη διασταύρωση με οδό Αγίων Πάντων και κίνηση επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Πειραιά, αριστερή αναστροφή στη διασταύρωση με οδό Ισμήνης και κίνηση επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Αθήνα έως την πλατεία Δαβάκη.

Για να συμμετάσχει κάποιος στους Αγώνες Δρόμου των 10 χλμ. και 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

map route 600

 

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ

Ώρα Εκκίνησης: 08:30

Η διαδρομή έχει αφετηρία και τερματισμό μπροστά από την Πλατεία Δαβάκη.

Περιγραφή της Διαδρομής:
Η διαδρομή των 10 χλμ.: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως με κατεύθυνση προς Αθήνα), αριστερή αναστροφή στη διασταύρωση με οδό Αγίων Πάντων και κίνηση επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Πειραιά, αριστερή αναστροφή στη διασταύρωση με οδό Ισμήνης και κίνηση επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Αθήνα έως την πλατεία Δαβάκη. Η διαδρομή επαναλαμβάνεται και 2η φορά.

Για να συμμετάσχει κάποιος στους Αγώνες Δρόμου των 10 χλμ. και 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

map route 600-2



Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το #kallithearun2017

 

Τελευταίες ειδήσεις