Μυστηριώδης θάνατος άνδρα στην Καλλιθέα - Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του

Μυστηριώδης θάνατος άνδρα στην Καλλιθέα - Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του
20 Μαρ
2018

Ο άνδρας που αντίκρυσαν στην Καλλιθέα το πρωί της Δευτέρας περίοικοι της οδού Κέκρωπος 104 ήταν νεκρός από το προηγούμενο βράδυ.

Τελευταία φορά τα αγαπημένα του πρόσωπα τον είδαν πριν περίπου έναν μήνα και συγκεκριμένα στις 21 Φεβρουαρίου 2018, όταν έφυγε από το σπίτι του φορώντας ένα καφέ δερμάτινο μπουφάν, μπεζ υφασμάτινο παντελόνι και ένα πουκάμισο. Από την πρώτη ώρα της εξαφάνισης του απενεργοποίησε το κινητό του τηλέφωνο και κάθε απόπειρα επικοινωνίας μαζί του ήταν αδύνατη.

του Μάνου Μεϊμαράκη

Η οικογένεια του δήλωσε την εξαφάνιση του στην Αστυνομία μόλις το Σάββατο 17 Μαρτίου, δηλώνοντας μάλιστα ως πιθανό τόπο διαφυγής την Καλλιθέα, χωρίς ωστόσο να επιθυμεί την δημοσιοποίηση των στοιχείων του στο Silver Alert.

Περίοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ όπου βρήκαν τον 52χρονο μέσα στο όχημα το οποίο ήταν κλειδωμένο και μέσα σε αυτό όλα του τα υπάρχοντα.

Η αστυνομική έρευνα απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο αυτοκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του εύσωμου άνδρα ύψους 1,92 μ. και σύμφωνα με το ΕΚΑΒ ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια και πιθανότατα επήλθε το βάδυ της Κυριακής.

 

Τελευταίες ειδήσεις