module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

Αλαλούμ στο δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας - Αποχώρησαν οργισμένοι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης

Ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, παρακολουθεί όρθιος την εξέλιξη της συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο Ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, παρακολουθεί όρθιος την εξέλιξη της συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο
31 Οκτ
2017

Μια φράση του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Εμιρζά ήταν αρκετή για να προκαλέσει την διάλυση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας στην χθεσινή συνεδρίαση.

Ο κ. Εμιρζάς αποκάλεσε "χρήσιμους ηλίθιους" τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του δημάρχου Καλλιθέας, ο δήμαρχος εξερράγη, και σύσσωμη η δημοτική ομάδα της διοίκησης αποχώρησε από την αίθουσα απαιτώντας από τον δημοτικό σύμβουλο της Αντιπολίτευσης να ανακαλέσει.

Ο κ. Εμιρζάς επέμεινε ότι η φράση "χρήσιμοι ηλίθιοι" με την οποία "στόλισε" τους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης είναι... πολιτικός όρος, επικαλούμενος τον... Λένιν.

"Γυρίστε εσείς, να φύγουμε εμείς"
Με την αποχώρηση των δημοτικών συμβούλων της διοίκησης, η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου διακόπηκε και λίγο έλειψε να διαλυθεί όταν απείλησαν να αποχωρήσουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης αν δεν επέστρεφαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης.

Για αρκετή ώρα τα έδρανα των δημοτικών συμβούλων της διοίκησης του δήμου παρέμεναν άδεια με τους δημοτικούς συμβούλους να περιμένουν από τον κ. Εμιρζά να ανασκευάσει.

adeia-edrana

"Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θίξω τους συναδέλφους" υποστήριξε στη συνέχεια ο Γιάννης Εμιρζάς,  "ήταν ένας πολιτικός όρος, μιας και ποτέ κανένας τους δεν έχει καταψηφίσει ούτε ένα ζήτημα το οποίο έχει φέρει η διοίκηση" υποστήριξε στη συνέχεια ο κ. Εμιρζάς.

"Υπήρχε συμφωνία από το απόγευμα"
Πάντως, η συνέχεια ήταν εξόχως αποκαλυπτική. Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Καλλιθέας, παρατάξεις της Αντιπολίτευσης είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους ούτως ή άλλως να προκαλέσουν επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο με σκοπό να αποχωρήσουν από την συνεδρίαση, ώστε όπως άφησε να εννοηθεί να μην περάσουν από το δημοτικό συμβούλιο οι τροποποιήσεις στον ειδικό κανονισμό της μαρίνας. [δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ]

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί