module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Kallithea Night Run

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Kallithea Night Run
26 Οκτ
2017

Η νύχτα μέρα.. έγινε στην Καλλιθέα με τη λάμψη των αστέρων του στίβου αλλά και από τα φωτεινά βλέμματα, τον ειδικό φακό και τα χαμόγελα των δρομέων και των εθελοντών όπως και πλήθος κόσμου που έδωσαν το παρών στο νυχτερινό δρομικό γεγονός της πόλης!

Οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ηλικιών στο 2ο Kallithea Night Run κι ο καιρός που ήταν σύμμαχος στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, η άψογη διοργάνωση κι ο παλμός των δρομέων και των αθλητών στην γραμμή της εκκίνησης στην πλατεία των Τζιτζιφιών απέδειξαν πως το δρομικό κίνημα μεγαλώνει και γιγαντώνεται!!

 

Ο δρόμος των 2,5χλμ ήταν αφιερωμένος στη μνήμη της μικρής αθλήτριας Αντριάνας Αναπλιώτη που "έσβησε" ξαφνικά στα 10 της χρόνια από ανεύρισμα. Οι γονείς της αλλά και πολλοί φίλοι της μετείχαν στον αγώνα κι απένειμαν στις νικήτριες τα έπαθλα, τιμώντας τη μνήμη της.

Νικήτριες ήταν:1η Χατζηπαναγιώτη Ιλιάνα με χρόνο 09΄41΄΄
2η Zachran Lydia-Linta 11΄54΄΄
3η Σορδάκη Νικολέττα 12΄49΄΄

Στα 2,5 χλμ ανδρών όπου είχαμε και τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές
Νικητές ήταν : 1ος Άρης Βούρος με χρόνο 08΄46΄΄
2ος Blanc Renaud 09΄02΄΄
3ος Ανδρέας Νίνης 09΄16΄΄
Εδώ την απονομή των επάθλων έκανε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.

Στα 5χλμ γυναικών οι αθλήτριες της PRT ξεχώρισαν ..από την εκκίνηση κι έκαναν μία πολύ γρήγορη διαδρομή στην άσφαλτο της κεντρικής Λεωφόρου Θησέως.
Με νικήτριες: 1η Μανούσου Μοσχούλα (PRT) με επίδοση 18΄ 20΄΄
2η Αλεξάνδρα Καίσαρη (PRT) 19΄03΄΄
3η Τσουρκουκτζή Αναστασία (Γ.Σ.Κερατσινίου) 19' 20΄΄

Στα 5χλμ των ανδρών ο Πρωταθλητής Κύπρου και μέλος της PRT (Papachristos Running Team) Νίκος Φράγκου ήταν ο νικητής με επίδοση 15' 39''
2ος Ο Παναγιώτης Περλέγκας με (Go run) 17΄ 28΄΄ και 3ος ο Μιχάλης Ρουμάνος (Γ.Σ Βέλος, Φαλήρου) με χρόνο 17΄ 39΄΄.

Το έπαθλο για την μεγαλύτερη -πολυπληθέστερη ομάδα που συμμετείχε στη διοργάνωση απονεμήθηκε από τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κο Παναγιώτη Δημάκο στην ομάδα τη NOVA sports.

To ραντεβού όλων ανανεώθηκε για την 1η Απριλίου 2018 που έχει προγραμματιστεί το Kallithea RUN στην ημερήσια διαδρομή του με αφετηρία την κεντρική πλατεία της Καλλιθέας, την πλατεία Δαβάκη.

zougla.gr