Αποδείξεις

  • Read 6025 times
Αποδείξεις
19 Σεπ
2017

O Λασκαρίδης θα περάσει στον δεύτερο γύρο στις δημοτικιές του 2019, γράφ' τε το κάπου!
Και θα παλαίψει με τον νυν δήμαρχο, τον Δημήτρη Κάρναβο, κι αυτό γράφ'τε το κάπου!

Με όλα τα άλλα σενάρια που εξυφαίνονται γελάνε σύγκορμα τα παγκάκια στο πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Διότι, ενώ υποτίθεται Μαργαρίτη και Ψαλιδόπουλος θα έρχονταν πιό κοντά, όσο πιό πολύ πλησιάζουν ο ένας τον άλλον, τόσο μια δύναμη τους απομακρύνει.
Ο Ψαλιδόπουλος, όπως μαρτυρούν εκλεκτά μέλη του βαθιού του πασόκ του ορθόδοξου στην Καλλιθέα, έχει μείνει μονάχος του. Έχουνε τζάσει σχεδόν όλοι από την παράταξη.
Την Βάσω την έχουνε πείσει ότι μόνο μια μεγάλη συμμαχία με τας "προοδευτικιές" δυνάμεις της πόλεως ταύτης θα της δώκει την δυνατότητα να διεκδικήσει σοβαρά και υπεύθυνα τον δήμο Καλλιθέας. Έτσι, μπήκε και η Βάσω στο λούκι να αναζητά αξιόπιστους συνομιλητάς και να οι βραδινές εξόδους με τον Θεόδωρο αγκαζέ, και να οι αντιπρόσωποι της παρατάξεως σε συναντήσεις, χωρίς όμως να αντιλαμβάνεται ακόμα [...] ότι στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα έχει διαχυθεί έντεχνα ότι μόνη της δεν μπορεί.

Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά! Ποιός πολίτης μπορεί με το χέρι στην καρδιά να θυμηθεί αμέσως τι λέει ο καθένας τους από τους κύριους διεκδικητές του δημαρχιακού αξιώματος για την επόμενη ημέρα. Ποιό είναι, βρε παιδί μου, το αφήγημα τους για την Καλλιθέα, όχι για τον εαυτό τους.

Μέχρι και ο Τζιτζιφιώτης Κώστας Δημητριάδης ο οποίος έχει δεν έχει ανακοινώσει ακόμα εντελώς επίσημα την κάθοδο του το 2019 λέει: Θα αναδιανείμω τον πλούτο στην πόλη και θα ρίξω το βάρος στις Τζιτζιφιές που είναι μόνιμα ριγμένες. 

Ο Λασκαρίδης πχ λέει: Διαφάνεια, Αξιοκρατία, η προσοχή μας στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών. Θα διορθώσω πολλά!
Ο Κάρναβος λέει: Βρήκαμε λεφτά για έργα, κάνουμε έργο, έχουμε όραμα για μια ακόμα πενταετία!

Ο Θοδωρής λέει: αν οι δημοκρατικές δυνάμεις δεν συμφωνήσουμε σε μια νέα βάση για να διώξουμε τον Κάρναβο, οι πολίτες θα μας γυρίσουν την πλάτη. (Περίπου έτσι το έχει διατυπώσει και σε πρόσφατη ανακοίνωση του.)
Η Μαργαρίτη παρόλα αυτά λέει: Εγώ θα κατέβω πάση θυσία, είτε έρθετε και οι υπόλοιποι (όλοι οι ρεμπέτες του ΠΑΣΟΚ), είτε όχι.

Αυτή την στιγμή λοιπόν, υπάρχουν λοιπόν δύο κυρίαρχες τάσεις: Στην μια διεκδικούν, ψάχνουν, κινούνται, ασχολούνται, εμφανίζονται παντού (Κάρναβος, Λασκαρίδης) και την άλλη τάση (Ψαλιδόπουλος, Μαργαρίτη) που έχουν πέσει σε ενδοσκόπηση βαθιάς καταψύξεως, παλεύουν με τους δαίμονες τους και στον ελεύθερο χρόνο φέρονται ότι διάγουν πολιτικόν βίον ανθόσπαρτον ωσάν ερωτευμένοι πιγκουίνοι!

Η αντιπολίτευση πρέπει να βρίζει, να χτυπιέται, να επαναστατεί, να χαλάει ο κόσμος για να γράφουνε οι κάμερες. Τι δεν καταλαβαίνουν πια; Ας τους ξυπνήσει κάποιος...

Τούτων όλων δοθέντων, τι θα ψηφίζατε αν γίνονταν εκλογές αύριο;...

Αλλά και ο Κάρναβος πρέπει να αποδείξει ότι την αξίζει την ανανέωση της θητείας του! Θα έρχεται ο ένας θα κάθεται 25 χρόνια, μετά θα έρχεται ο άλλος θα κάθεται κι αυτός άλλα 25 χρόνια. Τι το κάναμε εδώ πέρα; Τι θα κάνουν οι υπόλοιποι; Θα σιτέψουν μέχρι να γίνουν δήμαρχοι..

 

Τελευταίες ειδήσεις