Στο κόμμα της Ντόρας ANOIXTA πλέον από εχθές ο Δημήτρης Κάρναβος - Επίσημη ανακοίνωση και ΦΩΤΟ|

Στο κόμμα της Ντόρας ANOIXTA πλέον από εχθές ο Δημήτρης Κάρναβος - Επίσημη ανακοίνωση και ΦΩΤΟ|
22 Σεπ
2011

 

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός από την χθεσινή συνάντηση του δημάρχου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη και της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κ. Ντόρας Μπακογιάννη. Και μια επίσημη ανακοίνωση που θα συζητηθεί αφού δεν αφήνει κανένα περιθώριο για διάψευση. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αυτές που έδωσε για τα media το Γραφείο Τύπου της ΔΗ.ΣΥ. για την συνάντηση.

Ήδη στελέχη της ΝΔ στην Καλλιθέα απαιτούν την διαγραφή του κ. Κάρναβου από τη ΝΔ. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή συνάντηση της κ. Μπακογιάννη με τον δήμαρχο Καλλιθέας πραγματοποιήθηκε με δική της επιθυμία να τον συναντήσει, σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέψεων της σε διαφόρους δήμους της χώρας, εν όψει φυσικά των εκλογών για τις διοικήσεις στην ΠΕΔΑ (πρώην ΤΕΔΚΝΑ) και ΚΕΔΕ (πρώην ΚΕΔΚΕ).

DORA KALLITHEA 06 copy

Ο δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο βουλευτής Ηλείας κ. Γιώργος Κοντογιάννης, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» κ. Γιάννης Οικονόμου, ο τέως Δήμαρχος Πεύκης κ. Παύλος Καμάρας, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, ο κ. Κάρναβος και η Αντιδήμαρχος, κ. Βάσω Μαργαρίτη – ΦΩΤΟ: Γραφείο Τύπου ΔΗ.ΣΥ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση και από τον Δήμο Καλλιθέας, αλλά και από το κόμμα της Δημοκρατική Συμμαχίας, στην συνάντηση δεν είχαν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι δημοτικές παρατάξεις του δήμου Καλλιθέας. Δεν ήταν μια συνάντηση δηλαδή με την διοίκηση του δήμου και φορείς της αυτοδιοίκησης της Καλλιθέας, όπως έγινε κατά την επίσκεψη της κ. Μπακογιάννη στην Θεσσαλονίκη, όπου συνάντησε και παραγωγικούς φορείς της πόλης αλλά και αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

H ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
anakoinosi-ntora-askounis

Υπενθυμίζεται ότι, η ανακοίνωση αυτή δόθηκε εχθές στα ΜΜΕ.

programma-ntora

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της κ. Μπακογιάννη για την Καλλιθέα προβλεπόταν συνάντηση μόνο με τον δήμαρχο Καλλιθέας, και όχι με άλλους φορείς, όπως στην Θεσσαλονίκη.

 

Τελευταίες ειδήσεις