ΕΚΤΑΚΤΟ: Κάρναβος-Χρυσή Αυγή τινάζουν την μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στον αέρα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κάρναβος-Χρυσή Αυγή τινάζουν την μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στον αέρα
24 Μαρ
2017

Αναβρασμός από το πρωί στην Καλλιθέα, για το γεγονός ότι έγινε αποδεκτό από τον δήμο Καλλιθέας το αίτημα της Χρυσής Αυγής να καταθέσει εκπρόσωπος της στεφάνι αύριο στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Επιστολή προς τον δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο, έστειλε πριν από λίγη ώρα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ", Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, καλώντας τον να αναθεωρήσει την απόφαση του να καταθέσει στεφάνι η Χρυσή Αυγή στην Καλλιθέα, όπως και ζητά να συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, στο οποίο ο κ. Ψαλιδόπουλος θεωρεί ότι το αίτημα της Χρυσής Αυγής θα απορριφθεί από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου. 

Ο δήμαρχος Καλλιθέας απέρριψε τις προτάσεις του κ. Ψαλιδόπουλου.

psalidopoulos-epistolh-se-karnavo

Την αντίθεση τους με την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στις εορταστικές δηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Καλλιθέα δηλώνει σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Σήμερα το απόγευμα στις 19.00 ο ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας έχει προγραμματίσει έκτακτη σύσκεψη για το θέμα.

Κινητοποίησεις ετοιμάζουν για αύριο αριστερές οργανώσεις, ενώ σε εγρήγορση βρίσκονται και οι Αστυνομικές αρχές. 

Πάντως, εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής δηλώνουν αποφασισμένοι να παραστούν ακόμα και με κόστος να ματαιωθεί η μαθητική παρέλαση, αναφέροντας ότι είναι ευθύνη της Αστυνομίας να προστατεύσει τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Δυστυχώς, την εκλογική συνεργασία στις δημοτικές εκλογές του 2014 του συνδυασμού του δημάρχου Καλλιθέας με την Χρυσή Αυγή, όπως όλα δείχνουν, η Καλλιθέα θα την πληρώσει πολύ ακριβά.
 

Δείτε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ - Άτακτη υποχώρηση Κάρναβου μετά τις αντιδράσεις - Τι ζητά από τους αρχηγούς των παρατάξεων...

Καζάνι που βράζει από το μεσημέρι η Καλλιθέα - Αντιδράσεις από παντού

 

 

 

Τελευταίες ειδήσεις