module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

Σοβαρευτείτε επιτέλους στον δήμο Καλλιθέας - Πέφτει ο κόσμος και σκοτώνεται έξω από τον οίκο Τυφλών

Σοβαρευτείτε επιτέλους στον δήμο Καλλιθέας - Πέφτει ο κόσμος και σκοτώνεται έξω από τον οίκο Τυφλών
09 Ιαν
2017

Χρειάσθηκε να βγάλει ζωντανή σύνδεση ο ΣΚΑΪ από το σημείο για να κινητοποιηθούν στον δήμο Καλλιθέας.

Οι εικόνες είναι πριν από λίγη ώρα στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Θησέως στην Καλλιθέα. Από εχθές το βράδυ στην διασταύρωση έχει πιάσει πάγο στο οδόστρωμα.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Οι πολίτες απο εχθές το βράδυ αντιμετωπίζουν την κατάσταση μόνοι τους. Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν ρίχνουν αλάτι μόνοι τους...

spasths-kai-thisseos-008

Σε μια από τις εικόνες φαίνεται μια κυρία η οποία γλίστρυσε και έπεσε, ενώ η διέλευση των ηλικιωμένων από το σημείο γίνεται ιδιαίτερα δύσκολα.

spasths-kai-thisseos-009

Δείτε στη μέση περίπου της εικόνες την κυρία με το κόκκινο μπουφάν. Ανυποψίαστη, ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα σωριάζεται στο έδαφος...

spasths-kai-thisseos-002

Το συνεργείο του τηλέοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ βρισκόταν λίγο νωρίτερα στην Εφορία της Καλλιθέας προκειμένου να καταγράψει ρεπορτάζ μιας και λήγει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Όταν οι πολίτες είδαν τους δημοσιογράφους ζήτησαν να καταγράψουν και την κατάσταση στο σημείο. Μάλιστα, οι συνάδελφοι έβγαλαν ζωντανό ρεπορτάζ στην εκπομπή "Πρώτη γραμμή".

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ σε ζωντανή σύνδεση με την Καλλιθέα

Η μοναδική πινακίδα που ειδοποιούσε τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί κατά την διέλευση τους από το σημείο ήταν μια αυτοσχέδια πινακίδα σε ένα τελάρο. Μέχρι τις 8.30 το πρωί στο σημείο λόγω ολισθηρότητας έπεσαν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, 6 οδηγοί δικύκλων.

Λίγο μετά την ζωντανή σύνδεση του ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο ένα "υπερσύγχρονο" όχημα του δήμου Καλλιθέας με δύο εργαζομένους και εφοδιασμένο με μια σακκούλα αλάτι.

spasths-kai-thisseos-006

Το αλάτι δεν έφτασε... κι έτσι ο δήμος Καλλιθέας αποφάσισε να κλείσει την Σπάρτης λίγα μέτρα πριν την οδό Θησέως... ενώ για να αποτρέψουν την κατεύθυνση προς την Περικλέους επιστράτευσαν ένα κάδο ανακύκλωσης...

spasths-kai-thisseos-009


Όλα αυτά συμβαίνουν στην κεντρική Καλλιθέα και μάλιστα λίγα μέτρα από τον Οίκο Τυφλών...

Παρακολουθήστε το βίντεο