Κλείνει το SATURN στην Καλλιθέα και ανοίγει ως Media Markt

saturn-opening-2008

Αποχαιρετούν την ελληνική αγορά τα καταστήματα Saturn και θα αντικατασταθούν από την έτσι κι αλλιώς συρρικνωμένη αλυσίδα Media Markt, όπως αποφάσισε η Metro, μητρική εταιρεία του ομίλου Media – Saturn.

Ορισμένα από τα καταστήματα Saturn θα κλείσουν οριστικά, ενώ άλλα θα συνεχίσουν την λειτουργία τους με το brand της Media Markt.

Συγκεκριμένα, ως Media Markt θα λειτουργήσουν τα καταστήματα της Λεωφόρου Συγγρού στην Καλλιθέα, της Λεωφόρου Μαραθώνος στο Γέρακα και της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Λουκέτο θα βάλουν τα καταστήματα του Σταθμού Λαρίσης και της Πυλαίας της Θεσσαλονίκης, οι εργαζόμενοι των οποίων θα απορροφηθούν κατά το ήμισυ στα καινούρια καταστήματα της Media Markt.

Με αυτόν τον τρόπο, η Metro θέλει να καλύψει της ζημίες ύψους 44 εκατομμυρίων ευρώ που δημιουργήθηκαν από τις δύο αυτές αλυσίδες το δεύτερο τρίμηνο του 2011, αλλά και την κάθετη πτώση στις πωλήσεις των ηλεκτρικών ειδών που έχει παρουσιάσει η ελληνική αγορά τον τελευταίο χρόνο.

Πάντως, η Metro σκέφτεται να επαναλανσάρει τα Saturn με τη μορφή e-shop.

Τελευταίες ειδήσεις