module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

Λασκαρίδης: "Κόψ'τε την πλάκα. Πάτε να βγάλετε λάδι αυτούς που παντελονιάζουν το χρήμα από τη μαρίνα;"

Λασκαρίδης: "Κόψ'τε την πλάκα. Πάτε να βγάλετε λάδι αυτούς που παντελονιάζουν το χρήμα από τη μαρίνα;"
03 Οκτ
2016

Ξαναφουντώνει η αντιπαράθεση για τη μαρίνα της Καλλιθέας, αυτή τη φορά όμως τα πυρά στρέφονται και προς την πλευρά της σημερινής διοίκησης του δήμου.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ, δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας δεν άφησε κανένα περιθώριο για παρερμηνείες...

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Όπως ανέφερε, διάφοροι κύκλοι στην πόλη επιχειρούν να "βγάλουν λάδι" στελέχη της προηγούμενης διοίκησης του δήμου για την υπόθεση της μαρίνας, ενώ η σημερινή διοίκηση παρακολουθεί τις εξελίξεις ως "ουδέτερος παρατηρητής".

"Με το θέμα της μαρίνας παίζεται ένα παιχνίδι, είναι καθαρό το παιχνίδι. Από τη μια πλευρά είναι κάποιοι που θέλουν να βγάλουνε λάδι την προηγούμενη διοίκηση, είναι σαφές. Το ότι επί τόσα χρόνια ο δήμος Καλλιθέας δεν εισέπραττε 1 ευρώ, δεν φταίω εγώ που δεν ήμουν καν δημοτικός σύμβουλος. Φταίει η πλειοψηφία (του δημοτικού συμβουλίου) που ώθησε την κατάσταση προς τα εκεί και φταίει και η μειοψηφία που δεν ήλεγξε και δεν κατήγγειλε αυτά τα πράγματα. Φτάνουμε στα σημερινά. Έχουμε την διοίκηση του δήμου Καλλιθέας στο θέμα της μαρίνας πέραν μιας, δυό αρχικών κινήσεων της εμφανίζεται ως ουδέτερος πολιτικός παρατηρητής. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, καθόλου".

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Λασκαρίδης απευθυνόμενος προς μια πλευρά της αντιπολίτευσης, είπε: "Κάποιοι εδώ μέσα έχουν αποφασίσει να παίξουν τον ρόλο των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των αθλητικών ομίλων. Αυτό μου προκαλεί απέχθεια".

"Κόψτε την πλάκα, μην κάνουμε πλάκα. Κάποιοι θησαυρίζουν με τα λεφτά των πολιτών της Καλλιθέας"

"Για όνομα του Θεού και της Παναγίας και σε ότι πιστεύει ο καθένας, να κόψουμε την πλάκα. Δεν παίζουμε. Είμαστε σε έξι χρόνια μνημόνια, έξι χρόνια υποφέρει ο ελληνικός λαός και θα πάμε να βγάλουμε λάδι αυτούς που παντελονιάζουν τα χρήματα, για όνομα του Θεού. Και η διοίκηση του δήμου να συνέλθει. Δεν υπάρχει μέση λύση. Μέση λύση δεν υπάρχει. Να πει την αλήθεια στον κόσμο".

Παρακολουθήστε απόσπασμα από την τοποθέτηση του κ. Λασκαρίδη