13χρονη σώθηκε από επίθεση παιδεραστή χάρη στο σκύλο της, στο πάρκο του Ιλισού - Τον "μυρίστηκε" και τον καταδίωξε

13χρονη σώθηκε από επίθεση παιδεραστή χάρη στο σκύλο της, στο πάρκο του Ιλισού - Τον "μυρίστηκε" και τον καταδίωξε
23 Σεπ
2016

Σύμφωνα με την μαρτυρία της μητέρας της 13χρονης, την Κυριακή το μεσημέρι η ανήλικη κόρη της έβγαλε βόλτα τον σκύλο της οικογένειας στον ποδηλατόδρομο που συναντά κανείς από την πλευρά του Μοσχάτου.

Στο σημείο της μεγάλης ξύλινης γέφυρας από την πλευρά της Καλλιθέας (στην ευθεία της οδού Σπάρτης προς τον Ιλισσό) η 13χρονη μετά την βόλτα αποφασίζει να καθήσει σε ένα παγκάκι. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας, σύμφωνα με την περιγραφή, μεσήλικας ζητώντας από την ανήλικη... να γνωρισθούν.

Αμέσως μόλις ο άγνωστος επιχείρησε να πλησίασει την ανήλικη, ο σκύλος του επιτέθηκε γαυγίζοντας...

Διαβάστε πως περιγράφει η μητέρα της 13χρονης το περιστατικό σε email της προς ιστοσελίδα του Μοσχάτου με την παράκληση να δημοσιευθεί ώστε να ενημερωθούν όλοι οι γονείς στην περιοχή.

Το kallitheaonline δοθέντος ότι στην συγκεκριμένη περιοχή η οποία αποτελεί το σύνορο Καλλιθέας – Μοσχάτου και εκεί καθημερινά βρίσκονται δεκάδες παιδιά, αναδημοσιεύει την επιστολή της μητέρας της ανήλικης.

mail-mhteras

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν υπάρχουν γονείς ή άλλα πρόσωπα που να μπορούν να δώσουν πληροφορίες ή την πλήρη περιγραφή του ατόμου αυτού, να επικοινωνήσουν με το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας (210 95 42 000) ή με την Άμεση Δράση.

Την επιστολή της μητέρας ανέδειξε πρώτη η ιστοσελίδα Το Μοσχάτο μου

Μάνος Μεϊμαράκης


 

Τελευταίες ειδήσεις