Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα |
 
 
 
Κάλεσμα συμμετοχής από την Δημοκρατική Ενότητα
Π 29/09/2010 03:17:54


>>>Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες να δώσουν το δικό τους ενεργητικό «παρών» προς όφελος της πόλης και των κατοίκων απευθύνει η ΔΕΚ

>>> Την έμπρακτη στήριξη της στον δήμαρχο Καλλιθέας η Δημοκρατική Αριστερά επιβεβαιώνει μεταξύ άλλων και με την συμμετοχή του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας Παναγιώτη Γαλανόπουλου

Την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη στηρίζει στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη με την Δημοκρατική Ενότητα Καλλιθέας.

Τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς αναζητούν υπερκομματικούς υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα. Το κριτήριο για την επιλογή είναι "αυτοδιοικητκό". Για αυτόν τον λόγο μεταξύ άλλων στην Αθήνα θα στηρίξουν υποψηφιότητες δημάρχων, όπως οι δήμαρχοι Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, Αγίων Αναργύρων Νίκος Σαράντης και Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης.

Στην λογική αυτή, την έμπρακτη στήριξη της στον δήμαρχο Καλλιθέας η Δημοκρατική Αριστερά επιβεβαιώνει μεταξύ άλλων και με την συμμετοχή του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας Παναγιώτη Γαλανόπουλου ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Ασκούνη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Ενότητας Καλλιθέας

"Η Δημοκρατική Ενότητα Καλλιθέας, δημοτική παράταξη η οποία επί σειρά ετών συμμετείχε στη διοίκηση του Δήμου και τους κοινούς αγώνες των κατοίκων για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης, δρούσε πάντοτε και εξακολουθεί να δρα με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών, την αναπτυξιακή προοπτική της Καλλιθέας και την ισχυροποίηση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αυτή η σπουδαία παρακαταθήκη, η οποία εκφράζει τη συμμετοχή στη δημόσια
ζωή της Καλλιθέας, των δυνάμεων της Αριστεράς, αλλά και κάθε ενεργού
πολίτη ανεξάρτητα από την κομματική του τοποθέτηση, καθώς και η σύγχρονη
πραγματικότητα της πόλης καθιστούν προέχουσα ηθική και πολιτική μας υποχρέωση να λάβουμε μέρος και πάλι μέρος στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου.

Κριτήρια της συμμετοχής είναι:

1. Η συμβολή στην ενότητα των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, οι οποίες υποστηρίζουν την αναβάθμιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την ενίσχυση των θεσμών της συμμετοχής του πολίτη, την κατοχύρωση του
αποφασιστικού ρόλου του στη λειτουργία του Δήμου, την επικράτηση των αρχών της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και του δημόσιου χαρακτήρα των
δημοτικών δράσεων.

2. Η συμβολή στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων του Προγράμματος "Καλλικράτης" προς όφελος των δημοτών και του δημοκρατικού εκσυγχρονισμού του κράτους.

3. Η συμμετοχή στην αποφασιστική ενίσχυση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δήμου Καλλιθέας για την ενδυνάμωση της κοινωνικής
συνοχής και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της δημοσιονομικής κρίσης
και των συνεπειών της άνισης κατανομής του πλούτου, προς όφελος της
κοινωνίας και των εργαζομένων.

Εκτιμώντας ότι η πορεία του Δήμου Καλλιθέας ανταποκρίνεται προς τις παραπάνω κατευθύνσεις, ανακοινώνουμε την εκ νέου συμμετοχή της Δημοκρατικής Ενότητας Καλλιθέας στο συνδυασμό «Συνεργασία για την Καλλιθέα» με επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο Κώστα Ασκούνη.

Απευθύνουμε προς όλους τους πολίτες και ιδίως προς τους ανθρώπους της
Αριστεράς την πρόσκληση να δώσουν το δικό τους ενεργητικό «παρών» σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια προς όφελος της πόλης και των κατοίκων, με την πεποίθηση ότι η συμμετοχή στη δημόσια ζωή δεν αντιπροσωπεύει μια μοναχική πορεία και πως οι συνεργασίες αποτελούν γνήσια έκφραση της πάλης των ιδεών για σύνθεση και επίλυση προβλημάτων.

Για τη Δημοκρατική Ενότητα Καλλιθέας
Η Συντονιστική Επιτροπή

Πέτρος Αποστολίδης, συνδικαλιστής – επαγγελματοβιοτέχνης, Γαλανόπουλος, πρώην Αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Ιωάννα Κανάκη, οικονομολόγος – Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Αθήνας, Παναγιώτης Λάγιος, συνταξιούχος, Θάνος Μαντίκος, γραμματέας της Οργάνωσης Καλλιθέας της «Δημοκρατικής Αριστεράς», Γιώργος Χριστοδουλάκης, αντιστασιακός, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας."

Μοιραστείτε
Παρασκήνια [ 634 ΤΙΤΛΟΙ ]
ΜΠΟΡΕΙ!
04/10/2011 14:15:09
Μπαρμπάκος
04/10/2011 13:54:00
Φωτογραφίες;
02/10/2011 15:19:30
"Μειοψηφία"
02/10/2011 14:39:24
Εμιρζάς
26/09/2011 18:16:12
Eμένα;...
26/09/2011 17:50:25
ΑΝΟΙΧΤΑ
22/09/2011 16:26:03
ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ
21/09/2011 15:09:49
Γρίβα's back
20/09/2011 15:55:44
Γερολυμάτος
20/09/2011 14:25:56

ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ
Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΑΡΤΗΣ
© 2008-2010 kallitheaonline.gr