Δραματική έκκληση του Βαγγέλη Γκούμα από την Καλλιθέα: «Κλείστε το μην πέσει κανένας άνθρωπος μέσα»

Δραματική έκκληση του Βαγγέλη Γκούμα από την Καλλιθέα: «Κλείστε το μην πέσει κανένας άνθρωπος μέσα»
27 Σεπ
2023

Επείγουσα έκκληση του δημοσιογράφου του STAR να σφραγισθεί το υπαίθριο πάρκινγκ στην Καλλιθέα (δίπλα στον ΗΣΑΠ Ταύρου) πριν συμβεί ατύχημα, καθώς έχει παραβιασθεί η περίφραξη και μπορεί να περάσει μέσα οποιοσδήποτε.

Το υπαίθριο πάρκιγνκ στην Καλλιθέα δίπλα ακριβώς από τον σταθμό ΗΣΑΠ Ταύρου βούλιαξε στην κυριολεξία στις 11/5/2018, καταβροχθίζοντας τρία αυτοκίνητα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του kallitheaonline.gr τότε

ΣΟΚ - Βούλιαξε υπαίθριο πάρκιγνκ στην Καλλιθέα - Οι πρώτες εικόνες

Το τεράστιο κενό που δημιουργήθηκε περιφράχθηκε σε απόσταση αρκετών μέτρων με συρματόπλεγμα και από τότε το υπαίθριο πάρκινγκ παραμένει περιφραγμένο. Όμως όπως διαπίστωσε ο δημοσιογράφος του STAR στο σημείο η περίφραξη έχει παραβιασθεί. 

Ο Βαγγέλης Γκούμας μπήκε σήμερα Τετάρτη (27/9) στον περιφραγμένο χώρο από την ξεκλείδωτη μεταλλική πόρτα περί ώρας περίπου 15:12 για ζωντανό ρεπορτάζ στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Αντικείμενο των ρεπορτάζ σημεία στην Αττική τα οποία ενδέχεται να καταρρεύσουν σε περίπτωση νεροποντής.

Στο τέλος της ανταπόκρισης του από το σημείο ο δημοσιογράφος απηύθυνε έκκληση στους αρμοδίους να αποκλείσουν την πρόσβαση στο σημείο πριν συμβεί κάποιο ατύχημα, δηλαδή σε περίπτωση που κάποιο παιδί ή άλλο άτομο μπει στον περιφραγμένο χώρο και βρεθεί μέσα στην τρύπα.

tavros trypa bl

Μέχρι πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με εικόνες του kallitheaonline.gr από το σημείο και συγκεκριμένα περί τις 17:15 ουδείς μετέβη στην περιοχή για να σφραγίσει τις εισόδους.

Δείτε το βίντεο όπως μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του STAR εδώ: https://fb.watch/nk0QiVksFf/


Τελευταίες ειδήσεις