Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Καλλιθέα - Έσπρωχνε σκληρά ναρκωτικά σε στέκια της περιοχής

Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Καλλιθέα - Έσπρωχνε σκληρά ναρκωτικά σε στέκια της περιοχής
26 Σεπ
2023

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής γνώριζαν τα πάντα για τον 61χρονο, τον «κοιτούσαν» αρκετές μέρες, περνούσαν από δίπλα του, ήταν συνέχεια πίσω του. Όταν η υπόθεση «έδεσε» για τα καλά, τον δέσμευσαν και τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα.

Ο 61χρονος συνελήφθη απογευματινές ώρες της Δευτέρας (25/9) στην Καλλιθέα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 95,1 γρ. κοκαΐνης, 5,4 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, 2 κινητά τηλέφωνα, 122.075 ευρώ, 360 λίρες Αγγλίας και 30 δολάρια Η.Π.Α.

Η σύλληψη του 61χρονου στην Καλλιθέα είναι μια ακόμα συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο δράσεων για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών σε ολόκληρη την Αττική.

Ο 61χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με την δράση του στη διακίνηση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή της Καλλιθέας και έφτασαν στα μονοπάτια του μέσω ανάλυσης, διασταύρωσης, εξακρίβωσης στοιχείων και ταυτοποίησης του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μάνος Μεϊμαράκης

Τελευταίες ειδήσεις