ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Ασφάλεια παρακολουθούσε αρκετές ημέρες την δράστη - Η πρώτη επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα το 2014

Η στιγμή κατά την οποία η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι διαφεύγει με όχημα ταξί το οποίο την περίμενε ακριβώς απέναντι από το σημείο της επίθεσης Η στιγμή κατά την οποία η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι διαφεύγει με όχημα ταξί το οποίο την περίμενε ακριβώς απέναντι από το σημείο της επίθεσης
12 Ιουν
2020

“Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα” τόνιζε με νόημα αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης, πολύπειρος αξιωματικός της Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών από την επομένη της επιθέσεως άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της εξιχνίασης.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Είχαν σωματοδομικά χαρακτηριστικά της, έχοντας εξετάσει καρέ-καρέ όλα τα διαθέσιμα βίντεο και ταυτόχρονα με την άρση απορρήτου σάρωναν αρχεία τηλεφωνικών κλήσεων. Όλες οι πληροφορίες από τα ηλεκτρονικά μέσα, τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες φιλτραρίστηκαν με τρόπο που οδήγησαν γρήγορα τους αστυνομικούς στον εντοπισμό της, ενώ χαρτογραφούσαν τις ενέργειες της με αντίθετη φορά από το τέλος στην αρχή.

Την παρακολουθούσαν 
Το πρωινό της Πέμπτης 11 Ιουνίου δεν ήταν η πρώτη φορά που την συναντούσαν, την παρακολουθούσαν ήδη αρκετές ημέρες και αποφάσισαν να δράσουν καθώς μετά από την πολυήμερη έρευνα τους είχαν πειστεί ότι είχαν την δράστη της επίθεσης.

Εντύπωση προκαλεί η στάση την οποία διατήρησε η δράστις αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη της. “Το έκανε, το διέγραψε από το μυαλό της και συνέχισε την ζωή της” αναφέρει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος συμμετείχε από την πρώτη στιγμή στις έρευνες.

Η πρώτη επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα
Η επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης δεν είναι η πρώτη στην Καλλιθέα. Το 2014 μια πανέμορφη γυναίκα 30 ετών τότε, δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, σε μια υπόθεση η οποία εκκρεμοδικεί ακόμα.

Εκείνη την εποχή, η νεαρή μητέρα δύο παιδιών πρόσφατα διαζευγμένη τότε, αποφάσισε να μην ενδώσει στις ερωτικές προτάσεις ατόμου τον οποίο γνώριζε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, επιχείρησε να τον απομακρύνει από την ζωή της αλλά χωρίς επιτυχία.

Ο άνδρας της έστησε καρτέρι ένα πρωί όπου η 30 χρονη βρισκόταν στο κομμωτήριο, μπήκε στο κατάστημα και την έλουσε κυριολεκτικά με βιτριόλι.

Έναν χρόνο μετά οι πληγές και οι βλάβες στο πρόσωπο της γυναίκας δεν είχαν επουλωθεί, με την ίδια να προσπαθεί να ξαναστήσει την ζωή της από την αρχή.
Ο δράστης διέφυγε σε χώρα του εξωτερικού προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη του, ενώ δεν μπορεί να εκδοθεί στην χώρα μας λόγω του πλημελληματικού χαρακτήρας της πράξης του.

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, αν και με ελαφρώς εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπο και στον λαιμό της ως αποτέλεσμα αρκετών χειρουργικών επεμβάσεων, η 35χρονη σήμερα δείχνει να έχει καταφέρει να συνεχίζει την ζωή της και να χαμογελά.

Τελευταίες ειδήσεις