Ισχυρός τρίτος παίκτης ο Λάζαρος Λασκαρίδης στην Καλλιθέα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας με τον συνδυασμό ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας με τον συνδυασμό ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης
09 Μαϊ
2019

Μια πρώτη ανάγνωση των συνδυασμών που κατέθεσαν οι 8 υποψήφιοι δήμαρχοι Καλλιθέας, δείχνει ότι μόλις 3 κατάφεραν να συμπληρώσουν πλήρες ψηφοδέλτιο με το ανώτατο όριο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Εξήντα οκτώ (68) υποψήφιους, έχουν μόνο ο δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος, όπως είναι λογικό, ο προηγούμενος δήμαρχος Κώστας Ασκούνης (επίσης λογικό, αφού επί 16 χρόνια καθόταν στην καρέκλα) αλλά και ο Λάζαρος Λασκαρίδης.

Αυτό είναι ένα ακόμα δεδομένο για τον δημοσιογράφο ο οποίος έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά στο εκλογικό σκηνικό πριν από πέντε χρόνια και τον καθιστά ως ισχυρό τρίτο παίκτη με προοπτική για ακόμα μεγαλύτερη άνοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λασκαρίδης "έλιωσε" αρκετά ζευγάρια παπούτσια αυτά τα 5 χρόνια, δεν περίμενε το τρίμηνο πριν από τις εκλογές για ν’ αναπτύξει την δραστηριότητα του. Και ήδη κάνει μεγάλες σε όγκο συγκεντρώσεις σε όλες τις γειτονιές της πόλης. Άφθαρτος, καθαρός και αποφασισμένος εμφανίζεται έτοιμος για την έκπληξη.

Εξήντα πέντε υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιάννης Βακαλόπουλος του ΚΚΕ ενώ (πάνω-κάτω) από 50 έχουν οι άλλοι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι, η Βάσω Μαργαρίτη, ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος (ο οποίος έπεσε κάτω κι από τον αριθμό 50 παρά την κομματική στήριξη που αναζητούσε επίμονα και τελικά έλαβε) ο Τρύφων Μπουγάς και Χρήστος Ιωαννίδης.

Τελευταίες ειδήσεις