Κλείνει άλλη μια φορά τα στόματα ο Κάρναβος - Φέρνει νέο κονδύλι 625.000 ευρώ για έργα Αθλητισμού στην Καλλιθέα

Κλείνει άλλη μια φορά τα στόματα ο Κάρναβος - Φέρνει νέο κονδύλι 625.000 ευρώ για έργα Αθλητισμού στην Καλλιθέα
02 Μαϊ
2019

Συνεπής στις δεσμεύσεις της η νέα διοίκηση του δήμου Καλλιθέας από την πρώτη ώρα της θητείας της εξαντλεί οποιοδήποτε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο για έργα. Και κλείνει ακόμα μια φορά τα στόματα όσων έλεγαν ότι ο δήμος Καλλιθέας δεν απορροφά κονδύλια για τον Αθλητισμό.

Η απάντηση σε αυτούς που άφησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 να περάσουν χωρίς να μπεί ένα τούβλο στην Καλλιθέα, έρχεται από τον ίδιο τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. 

Συγκεκριμένα, η απάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, μόλις προ ημερών έπειτα από αίτημα του δήμου Καλλιθέας για χρηματοδότηση αθλητικών έργων ήταν σύμφωνη, με το προϋπολογισμό του δήμου Καλλιθέας για αθλητικά έργα να ανεβαίνει κατά 625.000 ευρώ.

Οι μνημονιακές περικοπές στους δήμους έχει αποψιλώσει τις υπηρεσίες από εξειδικευμένο προσωπικό, παρόλα αυτά ο δήμος Καλλιθέας δεν έχασε την προθεσμία υποβολής της πρότασης χρηματοδότησης.

Ειδικότερα, ο δήμος Καλλιθέας χρηματοδοτείται με ποσό 625.000 ευρώ, ποσό το ποίο θα διατεθεί για την ανακατασκευή του Σχολικού Προπονητηρίου στην οδό Νικολάου Ζερβού.

yfypourgos vasileiadis

filodhmos

Τελευταίες ειδήσεις