Αναστόπουλος: «Όραμα μας να κάνουμε την Καλλιθεάτικη αγορά προορισμό για κάθε καταναλωτή»

Πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές του ΕΣΚ, ο Ανδρέας Αναστόπουλος, ιδιοκτήτης του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ (κατάστημα Αγίων Πάντων) στην Καλλιθέα [IMAGE:KALLITHEAONLINE.GR] Πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές του ΕΣΚ, ο Ανδρέας Αναστόπουλος, ιδιοκτήτης του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ (κατάστημα Αγίων Πάντων) στην Καλλιθέα [IMAGE:KALLITHEAONLINE.GR]
08 Φεβ
2018

Ομαδική εργασία, κοινό όραμα, σπουδαία αποτελέσματα. Είναι το τρίπτυχο υπό το οποίο θα λειτουργήσει το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας.

του Μάνου Μεϊμαράκη

 Μάλιστα, το νέο Δ.Σ. του Ε.Σ.Κ. το βράδυ της Τετάρτης έκλεισε τις εργασίες της πρώτης συνεδρίασης με ένα απόφθεγμα του Andrew Carnegie (ένας από τους πλουσιότερους διανοούμενος της Αμερικής - ο δεύτερος πιο πλούσιος μετά τον Ροκφέλερ): «Η ομαδική εργασία είναι η ικανότητα να δουλέψουμε μαζί προς ένα κοινό όραμα. Είναι το καύσιμο που επιτρέπει σε κοινούς ανθρώπους να συμμετάσχουν σε σπουδαία αποτελέσματα»

Ειδικότερα, μετά την πρώτη συνεδρίαση του Ε.Σ.Κ. της Τετάρτης, το νέο διοικητικό συμβούλιο έχεις ως εξής:

Πρόεδρος: Αναστόπουλος Ανδρέας
Α' Αντιπρόεδρος: Βαγιανός Ανδρέας
Β' Αντιπρόεδρος: Κτενίδης Ευθύμης
Γενικός Γραμματέας: Αμοιραλή Κλαίρη
Ταμίας: Περδίκης Γιώργος
Έφορος: Τσίργιαλος Πέτρος
Μέλη: Νικολαράκος Μιχάλης , Γιοβανίδης Νίκος , Αποστολίδης Γουλιέλμος , Δεδούσης Δημήτρης , Μελιδώνης Ζήσιμος
Επίτιμα μέλη: Ζουρίδη Κατερίνα , Ζουμπούλης Παναγιώτης

Αναστόπουλος: «Όραμα μας να κάνουμε την αγορά της Καλλιθέας προορισμό για κάθε καταναλωτή»
«Στους δύσκολους καιρούς που βιώνει η χώρα εν μέσω κρίσης και με την αγορά να βρίσκεται σε διαρκή συρρίκνωση ο στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε και να φέρουμε κοντά μας όλους τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες της πόλης μας» αναφέρει σε δήλωση του ο νέος Πρόεδρος του Ε.Σ.Κ., Ανδρέας Αναστόπουλος. 


»Όλοι μπορούν να προσφέρουν και θα μας βοηθήσουν για να βάλουμε ένα ακόμη λιθαράκι στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια. Θέλουμε να δουλέψουμε εθελοντικά χωρίς αυτοσκοπούς και συμφέροντα και πέρα από μικροπολιτικά ερείσματα.

»Η ομαδική εργασία είναι η ικανότητα να δουλέψουμε μαζί προς ένα κοινό όραμα. Ένα όραμα που θέλει να κάνει την Καλλιθέα μας σημείο αναφοράς και προορισμό για κάθε καταναλωτή. Μια αγορά που σημειωτέον είναι από τις πιό παλιές και μεγαλύτερες της Αθήνας.

»Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μου εμπιστεύτηκαν ένα ομολογουμένως δύσκολο ρόλο, καθώς και το προηγούμενο ΔΣ που έβαλε τον εμπορικό σύλλογο στον χάρτη της Καλλιθέας και της ευρύτερης περιοχής».

Δείτε επίσης:

Νέα εποχή για τον Εμπορoεπαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας




 

 

Τελευταίες ειδήσεις