Θρήνος στην Καλλιθέα – Νεκρές δύο γυναίκες από φωτιά στην Στέγη Γερόντων - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Στιγμιότυπο από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής στο σημείο Στιγμιότυπο από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής στο σημείο
13 Ιαν
2018

Τελευταίες πληροφορίες: 13:36

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά άρχισε σε χώρο στον οποίο κοιμόταν 55χρονος με ειδικές ανάγκες προστατευόμενος της Στέγης, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν υπό την προστασία της Στέγης Πρόνοιας από τα 17 του χρόνια. Η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε σε διπλανό χώρο που κοιμόνταν οι δύο κυρίες οι οποίες δυστυχώς ανεσύρθησαν νεκρές και αντιμετώπιζαν κινητικά προβλήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κατάφεραν να διαφύγουν. Ενώ, οι άλλοι 9 προστατευόμενοι της Στέγης οι οποίοι διέμεναν στον πρώτο όροφο με το που ξέσπασε η φωτιά κατάφεραν να βγουν από το κτίριο. 


 
Συγκλονισμένη η γειτονιά των Αγίων Αποστόλων στην Καλλιθέα με την τραγωδία στην Στέγη Πρόνοιας Γερόντων. Δύο γυναίκες με κινητικά προβλήματα βρήκαν τραγικό θάνατο και μια ακόμα μια κυρία χαροπαλεύσει στον Ευαγγελισμό, εξαιτίας πυρκαγιάς που προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο υπόγειο της Στέγης περίπου στις 5μισυ το πρωί.

Αμέσως έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Δυστυχώς, ανεσύρθησαν νεκρές δύο γυναίκες, 55 και 68 ετών, ενώ χαροπαλεύει στον Ευαγγελισμό ακόμα μια κυρία. Οι άλλοι 9 ηλικιωμένοι που φιλοξενούνταν στην Στέγη μεταφέρθησαν σε δομή του Μοσχάτου.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο υπεύθυνος της Στέγης, ενώ στο σημείο βρίσκονται από το πρωί στελέχη του δήμου Καλλιθέας.


Κόβουν την ανάσα οι μαρτυρίες των περιοίκων...
Τραγωδία στην Καλλιθέα: Ακούγαμε τους γέροντες που φώναζαν «βοήθεια»



f-s-g-09-Β

f-s-g-10

f-s-g-02

f-s-g-04

f-s-g-05

f-s-g-06

f-s-g-08

f-s-g-11

f-s-g-12



 

 

Τελευταίες ειδήσεις