Ασκούνης: "Είναι μεγάλη νίκη αυτό που πετύχαμε"

"Ισχύουν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις μας, ΜΑΖΙ συνεχίζουμε. Για την Καλλιθέα και τους ανθρώπους της" τονίζει ο δήμαρχος της πόλης "Ισχύουν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις μας, ΜΑΖΙ συνεχίζουμε. Για την Καλλιθέα και τους ανθρώπους της" τονίζει ο δήμαρχος της πόλης
08 Νοε
2010

Η δήλωση του δημάρχου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στην Καλλιθέα.

"Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω προς τους συμπολίτες μας τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη, την οποία εξέφρασαν προς το συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» με την ψήφο τους στον πρώτο γύρο των Δημοτικών εκλογών.

Αυτό το υψηλό ποσοστό (47,27%), σημειώνεται σε μία περίοδο μεγάλης αμφισβήτησης της πολιτικής, η οποία στις Δημοτικές εκλογές εκδηλώθηκε καθαρά μέσα από τη μεγάλη αποχή των πολιτών από τη διαδικασία.

Σ' αυτές τις συνθήκες κατανοούμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, ως προτροπή για νέες, περισσότερες αυξημένες υποχρεώσεις, ώστε ο Δήμος Καλλιθέας να ανταποκριθεί, όπως οφείλει, στις προσδοκίες και τις ανάγκες της πόλης και των ανθρώπων της.

Ισχύουν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις μας για ένα Δήμο, στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου, του κάθε δημότη και ιδιαίτερα των οικονομικά ασθενέστερων, που πλήττονται σ' αυτές τις δύσκολες περιστάσεις που διέρχεται η πατρίδα μας.
Ισχύουν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις μας για ένα Δήμο πρωταγωνιστή στην κοινή προσδοκία να δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ μία πόλη, όπου αξίζει να ζεις.
Σας καλώ, όλοι ΜΑΖΙ, να ολοκληρώσουμε την προσεχή Κυριακή την επιτυχία του πρώτου γύρου των Δημοτικών εκλογών.

ΜΑΖΙ συνεχίζουμε. Για την Καλλιθέα και τους ανθρώπους της"

Τελευταίες ειδήσεις