module and plugin to add google adsense to joomla based websites
Print this page

Πόρτα-πόρτα διενέμεται σε όλη την Καλλιθέα ο Κανονισμός Καθαριότητας - "Σκέψου καθαρά"

Πόρτα-πόρτα διενέμεται σε όλη την Καλλιθέα ο Κανονισμός Καθαριότητας - "Σκέψου καθαρά"
11 Μαϊ
2017

Με κεντρικό μήνυμα: Σκέψου Καθαρά, η αλλαγή είναι στο χέρι σου, διανέμεται πόρτα-πόρτα από το πρωί της Πέμπτης στην Καλλιθέα σε έντυπη μορφή ο Κανονισμός Καθαριότητας, με δικαίωματα και υποχρεώσεις για όλους.

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ο Κανονισμός Καθαριότητας διανέμεται στους πολίτες.

Κεντρικός στόχος της εκστρατείας ενημέρωσης των δημοτών είναι η πόλη να κερδίσει την μεγάλη μάχη της ανακύκλωσης, καθώς ο δήμος Καλλιθέας εισάγει νέες δυνατότητες και νέα μέσα για ανακύκλωση. 
Και η Καλλιθέα να περάσει στην ανακύκλωση των οργανικών υλικών και στα σπίτια ώστε η πόλη να ανακυκλώνει ένα πολύ μεγάλο μέρος των απορριμμάτων της.

Η μείωση των απορριμμάτων από την ανακύκλωση θα προκαλέσει εξοικονόμηση δαπανών για το δήμο και θα διευρυνθεί το περιθώριο στο μέλλον για μεγάλες βελτιώσεις στον εξοπλισμό και το επίπεδο καθαριότητας αλλά και για μειώσεις δημοτικών τελών.

"Κυρίως, όμως, θα συμβάλλουμε στον μεγάλο αγώνα για το περιβάλλον" εξηγεί στις πρώτες σελίδες ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.

Επιχείρηση: Καθαρή Καλλιθέα, με την συμμετοχή των δημοτών
"Τίποτα όμως, δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε αν δεν έχουμε ενεργή τη συμμετοχή και την ευαισθησία των δημοτών. Ο κανονισμός καθαριότητας έχει αυτό το βασικό στόχο: να κάνει την υπόθεση της καθαριότητας, ένα κοινό, συνεχή αγώνα Δήμου και δημοτών στον οποίο όλοι θα μοιραζόμαστε τα οφέλη. Και τελικά θα έχουμε και ένα μεγάλο "κερδισμένο": Το περιβάλλον στη γειτονιά μας, την πόλη μας, τον πλανήτη μας"

otinanai 4

Φαινόμενα όπως αυτά επιχειρεί να περιορίσει ο δήμος Καλλιθέας με τον Κανονισμό Καθαριότητας. Για τους παραβάτες προβλέπονται μάλιστα τσουχτερά πρόστιμα από 50€ έως 1500€. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κανονισμός Καθαριότητας ισχύει ήδη με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας

otinanai 0