Αυγολέμονος;...

  • Read 1944 times
Αυγολέμονος;...
13 Απρ
2017

Δεν πάει ο νους του μέσου Καλλιθεάτη ποιός από εκεί μέσα με το που έσκασε μυτούλα στον δήμο της Καλλιθέας έβγαλε μια αναθεσούλα στην θειά του! Πόνταρε στο ότι δεν θα μαθευτεί επειδής η θειά δεν έλκει το ίδιο επώνυμο, αλλά το πτηνό που κελάηδισε δεν το είχαν υπολογίσει στον δήμο. Τα άλλα τα ντουφεκίσανε, κρίμα! Αυτό ακόμα ζει!

Ένας άλλος, κελάηδισε το πτηνό, που θέλει να γενεί δημοτικοσύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου της Καλλιθέας το 2019, έχει πάρει ήδη μερικές αναθεσούλες ως αντίδωρα για να πει το ναι! Όχι, αυτός που αμέσως θα σκεφθείτε, άλλος. Αυτός ο άλλος είναι του Σκανδαλάκη. Αλλά και πάλι όχι αυτός που πάει πρώτα ο νους σας, άλλος.

Επίσης, ένας άλλος πάλι, είπε το πτηνό που τα λαγωνικά του δήμου δεν το έχουν τουφεκίσει ακόμα, διόρισε στον δήμο τον... κουμπάρο του!

Έτσι που το πάνε εκεί μέσα... θα φωνάζεις έξω από τις υπηρεσίες του δήμου στην Καλλιθέα (ένα όνομα) πχ. Αυγολέμονος; και θα βγαίνει στα παραθύρια να δει ποιός φωνάζει ολόκληρη η οικογένεια!

Όμως, έχει αρχίσει να κόβει το αυγολέμονο στην Καλλιθέα, γιατί έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται αβόλευτα μέλη οικογενειών άλλων τοπικών παραγόντων. Θα σκοτωθούνε σε λίγο εκεί μέσα.

Α, και δημοτικός σύμβουλος (αυτούς ξέρεις, αυτούς εμπιστεύεσαι) έβαλε στο δήμο σύζυγο!

1.200 οικογένειες απόρων στην Καλλιθέα σε χαιρετούν!