Δεν...

  • Read 1762 times
Δεν...
13 Απρ
2017

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις και στην Καλλιθέα που όταν ανοίγει ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταβέρνα, καφετέρια) στην Καλλιθέα, λίγο μετά εμφανίζονται κάποιοι από τον δήμο και απαιτούν να προσληφθούν πρόσωπα προσκείμενα στη διοίκηση ή ανήψια, αδέρφια, ξαδέρφια, γιοί και κόρες. Τα παιδιά των υπολοίπων Καλλιθεατών είναι παιδιά κατώτερων Θεών.

Γίνονταν και με τους προηγούμενους αυτά, δεν είναι καινούρια φαινόμενα, δεν υπάρχει δήμος που δεν γίνονται αυτά!

Τι να κάνουν λοιπόν και οι επιχειρηματίες... προκειμένου να μην τους πρήζουν τα συκώτια οι τοπικοί αρχόντοι ή οι παρατρεχάμενοι τους... ενδίδουν σε αυτόν τον... άτυπο εκβιασμό! Ποιός θέλει τραβήγματα με δαύτους στον δήμο ή με τους κολλητούς τους.

Αλλά για το παιδί ενός δημότη που μπορεί να έχει πραγματική ανάγκη να μπει κάπου να δουλέψει, οι τοπικοί αρχόντοι δεν πρόκειται να πάνε ποτέ να ζητήσουν να μπει στη δουλειά.
Καλά να πάθεις δημότη αφού αυτούς ψηφίζεις! Γιατί σου αρπάζουν την ψήφο, αλλά μετά τις εκλογές δεν σκέφτονται: βρε ποιός από αυτούς που με έχουν ψηφίσει έχει άνεργο παιδί να βοηθήσουμε κι εμείς;

Πιάσε λοιπόν, ένα ρομαντικό βιβλίο να περάσει η ώρα σου!Διάβασε το: η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Γιατί ούτε με θαύμα πλέον δεν αλλάζει η κατάσταση.