Φωνάζουν

  • Read 1921 times
Φωνάζουν
13 Απρ
2017

Η Καλλιθέα βουλιάζει στην ανασφάλεια, στον φόβο και στην εγκληματικότητα. Στην ανέχεια, στην ανεργία και στην στενοχώρια. Στην εγκατάλειψη, στο σκοτάδι, στο γκρίζο.

Μόνο ένα σημείο της πόλης ανθεί και ακμάζει (σε βαθμό παρακμής). Εκεί που κλείνονται οι οικονομικές συμφωνίες μεταξύ υμετέρων, συμφωνούνται οι προσλήψεις και οι μιλημένες αναθέσεις.

Και μπορεί ο δήμαρχος της Καλλιθέας να κουνά το δάχτυλο με κάθε ευκαιρία και να τάζει μηνύσεις προς πάσα κατεύθυνση για συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος της διοίκησης του, αλλά τα όσα μαρτυρούν στελέχη της δικής του παράταξης είναι πολύ συγκεκριμένα.

Οι άνθρωποι θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί γιατί βλέπουν ότι δεν είναι καλεσμένοι... στο party και με το δίκιο τους φωνάζουν. Ε μα κι αυτός προεκλογικά υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες για να γίνει δήμαρχος. Ε, δεν φτάνει για όλους ρε παιδιά!

Ας σταματήσει λοιπόν να κουνά το δαχτυλάκι του και ας πρόσεχε τι έταξε και σε ποιούς! Οι ριγμένοι έχουν βγεί στο μπαλκόνι και φωνάζουν. Καλά θα κάνει να κοιτάξει που θα τους βολέψει για να τους κλείσει το στόμα. 

Πάντα, όλα αυτά για το καλό της Καλλιθέας γίνονται, έτσι; Μην έχει κανείς καμία αμφιβολία...