Θυελλώδεις

  • Read 2059 times
Θυελλώδεις
16 Μαρ
2017

Ο Σοφιανίδης δεν είναι πιά Αντιδήμαρχος του Κάρναβου. Δηλαδή είναι, αλλά δεν είναι κιόλας. Είναι γιατί ο Κάρναβος δεν του αφαίρεσε τις αρμοδιότητες, αλλά δεν είναι γιατί του αφαίρεσε μόνο τον τίτλο. Και ποιός τα βάζει με τον Σοφιανίδη! Ως τι θα συστήνεται τώρα ο άνθρωπος; Ως εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Καλλιθέας με το χαρτοφυλάκιο της Πολεοδομίας παραμάσχαλα χωρίς γραφείο;..

Ε, κι αφού ο Κάρναβος του αφαίρεσε τον τίτλο (αλλά όχι τις αρμοδιότητες κι επειδή τίτλος Αντιδημάρχου + Αρμοδιότητες πάνε μαζί), αποφάσισε ο κ. Σοφιανίδης να αυτοανακηρυχθεί σε Μετεωρολόγο.

Σκέφτηκε ο Πόντιος! Ποιός τσιμπάει εδώ μέσα να του ανάψω μια φωτίτσα να γίνουμε μπίλιες να τραβάει τα μαλλιά του ο Κάρναβος; Ο Παπαδάκης.
Ε, κι έτσι όπως μιλούσε εχθές ο Παπαδάκης του πέταξε ο Σοφιανίδης ένα "τον κακό σου τον καιρό" κι έγινε το επεισόδιο.

Αλλά είναι και ερασιτέχνης ο Σοφιανίδης. Αφού το στήνει που το στήνει το επεισόδιο με τον Παπαδάκη και τσιμπησε ο Παπαδάκης, χάθηκε ο κόσμος να του πετάξει κι ένα μπουκαλάκι με νερό, ένα καντήλι, μια καρέκλα, τον Κάρναβο;

Δηλαδή άμα ένα δημοτικό συμβούλιο έχει ένταση αλλά δεν έχει καρεκλιές δεν πουλάει. Κλέφτες θα γίνουμε;...

Πάντως, ακολουθούν θυελλώδεις συνεδριάσεις δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας! Ο Σοφιανίδης δεν άρχισε καν, στην προθέρμανση είναι ακόμα! Είναι γάτα ο Πόντιος και χτίζει με μεγάλη επιμέλεια το προφίλ του!