Κρουαζιέρα;

Κρουαζιέρα;
14 Οκτ
2016

Σε μια ναυταθλητική μαρίνα περιμένει κανείς να βρει μέσα ναυταθλητικά σκάφη.
Όχι κότερα, όχι εκατοντάδες μηχανοκίνητα, όχι ιδιωτικά σκάφη, όχι επαγγελματικά σκάφη, όχι κρουαζιερόπλοια. Αλλιώς δεν είναι ναυταθλητική μια τέτοια μαρίνα.

Οι φωτογραφίες είναι από τον Φεβρουάριο του 2013. Στην επάνω φωτογραφία μπορεί να δει κανείς τους επιβάτες στην είσοδο της μαρίνας να κατευθύνονται προς το κρουαζιερόπλοιο για την διήμερη κρουαζιέρα τους (κάτω φωτογραφία)

Μην ξεγελιέται κανείς βλέποντας τα κατάρτια από τα ιστιοπλοϊκά και τις βαρκούλες των προσκόπων και των ψαράδων. Αρκετά από αυτά τα ιστιοφόρα είναι επαγγελματικά και με αυτά πολύς κόσμος και κοσμάκης έχει κάνει κρουαζιέρα σε Ύδρα, Πόρο, Αίγινα όλα αυτά τα χρόνια. 

Στη μαρίνα της Καλλιθέας λοιπόν υπάρχουν χρόνια τώρα όλων των ειδών τα σκάφη, εκατοντάδες μηχανοκίνητα τουριστικά, επαγγελματιά ιστιοφόρα, και μικρά κρουαζιερόπλοια σαν αυτό στις φωτογραφίες. Τα δε γνήσια ναυταθλητικά σκάφη, αυτά που δηλαδή τρέχουν σε αγώνες, όπως αποκάλυψε ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Αντωνακάκης, δεν βρίσκονται στη μαρίνα, αλλά στα τολ, στις αποθήκες...

Τι είναι λοιπόν η μαρίνα της Καλλιθέας; "ναυταθλητική" ή κανονική μαρίνα με τα όλα της;

krouazieres-marina-003-blur

Τελευταίες ειδήσεις