Νέα Καλλιθέα

  • Read 732 times
Νέα Καλλιθέα
07 Οκτ
2016

Μια χάρτινη εφημερίδα, έντυπη δηλαδή, μας έμεινε στην Καλλιθέα και αυτή είναι η ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Οι άλλες είναι όλες ηλεκτρονικές. Να την προσέχουμε λοιπόν για να την έχουμε, αλλά να μας προσέχει κι εκείνη!

Ορίστε λοιπόν που δεν τα λέμε μόνο εμείς για τη μαρίνα, ότι οι όμιλοι εισέπρατταν τα λιμενιάτικα κι ότι έβγαζαν πάρα πολλά λεφτά που λέει και ο Γιώργος Αντωνακάκης στα δημοτικά συμβούλια.

Ορίστε, ιδού η απόδειξη! Το δημοσίευμα είναι από πέρυσι περίπου τέτοια εποχή όταν οι όμιλοι τρώγονταν μεταξύ τους - είχε ήδη δείξει ο Κάρναβος ότι δεν θα τους ανεχτεί για πολύ. Άρχισε που λέτε πέρυσι τέτοια εποχή μια φαγωμάρα στους ομίλους, ποιός ξέρει γιατί; Για τα λιμενιάτικα, μπορεί!
Αυτό που μαθαίνουμε μέσα από το μικρό αυτό ρεπορτάζ της ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ για την βρώμικη αυτή υπόθεση της μαρίνας Καλλιθέας είναι ότι και ο ΣΕΑΝΑΤΚ εισέπραττε λιμενιάτικα από τη μαρίνα. 

Δυό γάιδαροι, λέει, μαλώνανε! Κι ότι εισέπρατταν οι όμιλοι, λέει, κι ότι εισέπρατταν κι ενοίκιο από τα παράνομα ταβερνεία, λέει, - αυτά που έκλεισε ο Κάρναβος και τον βρίζανε μετά ότι ήταν... "εντεφτήρια", ααα... λέει και για τα δικαστήρια που κάνανε στον δήμο, λέει, ότι είναι μουσαντένια, για τα μάτια του κόσμου, λέει.
Αλλά ας μη τα λέμε εμείς, διαβάστε το!

nea-kallithea-02